Lifestyle / Ostalo

izvlačenje 18. rujna

Jeste li prijavili sve račune iz Portanove? Prijavite i osvojite neku od 100 nagrada

Jeste li prijavili sve račune iz Portanove? Prijavite i osvojite neku od 100 nagrada

Ostalo vam je samo još par dana za sudjelovanje u nagradnoj igri

Još uvijek se stignete uključiti u Back to School nagradnu igru i osvojiti jednu od čak 100 vrijednih nagrada, ali ne čekajte predugo - jer igra traje do subote 16.9. u ponoć! Pretražite sve svoje torbe i vrećice, posegnite za računima od kupovina obavljenih u periodu od 16. kolovoza (u bilo kojem maloprodajnom, uslužnom ili ugostiteljskom objektu Portanove), ispunite online nagradni obrazac i čekajte 18. rujna kada će biti izvlačenje i kada ćemo saznati svih 100 sretnih dobitnika.

A ovaj vikend u Portanovom će vladati mladi izviđači. Stjecanje vještina za život, avanture, razvoj svijesti o važnosti djelovanja u društvenoj zajednici... Kako bi sve navedeno približili djeci i mladima, Izviđački klub Javor Osijek ovu subotu, 16. rujna stiže u Portanovu i donosi šumu, šatore i izviđačke izazove! Najmlađe očekuje odlična zabava kroz upoznavanje s izviđačkim programom, zabavne zadatke za djecu i super nagrade! Subota, 16. rujna, od 10 do 12 sati, ispred Müllera!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iskoristite sljedećih par dana i da ulovite nešto iz velike Hervis šatorske rasprodaje na parkiralištu Portanove. Posjetite ih i istražite odličnu ponudu sportske obuće, opreme i tekstila po akcijskim cijenama! Rasprodaja traje do 17. rujna.

Kolekcije jesen/zima 2023./2024. već vas čekaju u Portanovi i navještaju neke nove trendove ali i ponavljanje već provjereno dobrih trendova! Vibrantne nijanse, traper, džemperi, naglašene siluete i klasični vječni komadi - ono su što će obilježiti ovu sezonu! Uputite se u Portanovu i ne zaboravite... Svaki dan je modna revija, a svijet je vaša pista!

I ne zaboravite - sve nedjelje u rujnu Portanova radi prema redovnom radnom vremenu.


Izdvojeno

Reci što misliš!