Lifestyle / Ostalo

Otvorene prijave

ESN Osijek regrutira nove članove!

ESN Osijek regrutira nove članove!

Prijave su otvorene, tako da ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se pridružite ESN-u Osijek i napravite razliku u životima međunarodnih studenata u vašem gradu

ESN Osijek (Erasmus studentska mreža Osijek) otvara svoja vrata za nove entuzijaste koji žele postati dio njihove dinamične obitelji. Ova organizacija, koja se već godinama trudi olakšati život međunarodnim studentima u Osijeku, sada traži motivirane studente i nove ideje kako bi nastavila svoju izvanrednu misiju.

ESN Osijek nije samo studentska udruga, nego i prilika za osobni i profesionalni razvoj. Članovi ESN-a Osijek imaju pristup mnoštvu prilika, uključujući međunarodno iskustvo (radite s međunarodnim studentima i stvarate veze diljem svijeta), razvoj vještina (razvijate vještine organizacije događanja, komunikacije, timskog rada i liderstva), pomoć drugima (pomažete stranim studentima da se prilagode i uživaju u Osijeku) i zabavu (sudjelujete u brojnim druženjima, putovanjima i događanjima).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za one koji su zainteresirani za postizanje ovih ciljeva, ESN Osijek organizira regrutaciju novih članova. Prvo ispunite prijavni obrazac, nakon čega će biti organiziran intervju kako bi se upoznali s vama i vašim interesima, a potom će vas dočekati srdačno i prijateljsko okruženje.

ESN Osijek poziva sve ambiciozne i društveno orijentirane studente da se pridruže njihovom timu i postanu dio njihove priče. Prijave su otvorene, tako da ne propustite ovu jedinstvenu priliku da se pridružite ESN-u Osijek i napravite razliku u životima međunarodnih studenata u vašem gradu!


Izdvojeno

Reci što misliš!