Lifestyle / Ostalo

26. lipnja do 28. srpnja

U Dokkici traže volontere za rad s djecom tijekom ljetnih praznika

U Dokkici traže volontere za rad s djecom tijekom ljetnih praznika

Pozivaju sve koji studiraju ili su završili odgojne i obrazovne znanosti, pedagogiju, socijalni rad, učiteljski studij te edukacijsko rehabilitacijski smjer da se prijave za volontiranje, no to nije uvjet

Postoji izreka da su volonteri ljubav u pokretu te u Dokkici vjeruju u tu izreku jer pomoću ljubavi i nesebičnosti volontera dosad su odradili i izgradili nebrojene projekte i programe.

I ovoga ljeta Dokkica traži volontere (studente humanističkih/društvenih znanosti) za rad s djecom tijekom ljetnih praznika. Pozivaju sve koji studiraju ili su završili odgojne i obrazovne znanosti, pedagogiju, socijalni rad, učiteljski studij te edukacijsko rehabilitacijski smjer da se prijave za volontiranje, no to nije uvjet, naravno!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poželjno je da se prijavi svatko tko voli raditi s djecom i komunikativan je. Zauzvrat volonteri imaju priliku za praktični rad s djecom, koji ujedno može poslužiti kao iskustvo vezano uz struku te upis volonterskih sati.

Svaki volonter imat će priliku za multikulturalno iskustvo te jačanje kapaciteta i stranih jezika jer će se Dokkici tijekom ljeta pridružiti tri studenta volontera iz Tajlanda, Ruande (Kanade) i Jordana. Za volontiranje tijekom Dječjeg ljetnog boravka otvoreno je pet tjedana, od 26. lipnja do 28. srpnja, a vrijeme je u kojemu biste volontirali fleksibilno.

Obrazac je za prijavu na poveznici. Iz Dokkice poručuju da se jako vesele prijavama i druženju ovo ljeto.


Izdvojeno

Reci što misliš!