Lifestyle / Ostalo

31. svibnja

Održao se Piknik s udomiteljima povodom Nacionalnog dana udomiteljstva

Održao se Piknik s udomiteljima povodom Nacionalnog dana udomiteljstva
PR

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek pokrenuo je inicijativu „Nosim plavo za udomiteljstvo” koja je za cilj imala izglasavanje Nacionalnog dana udomiteljstva

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek održao je 31. svibnja Piknik s udomiteljima u Parku kralja Držislava u Osijeku. Cilj je piknika bio proslaviti Nacionalni dan udomiteljstva te senzibilizirati javnost o važnosti udomiteljstva, kako za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, tako i za cijelu zajednicu.

Prisjetimo se, Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje Osijek pokrenuo je inicijativu „Nosim plavo za udomiteljstvo” koja je za cilj imala izglasavanje Nacionalnog dana udomiteljstva. Odlukom Hrvatskog sabora iz ožujka ove godine 31. svibnja proglašen je Nacionalnim danom udomiteljstva.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Posjetitelji su mogli sudjelovati u natjecateljskim igrama gađanja konzervi i potrage za blagom, čije su nagrade osigurane donacijama Decathlon Hrvatska i P.G.D.I. Beli Manastir. Osim toga, mogli su se uključiti u kreativne radionice koje su proveli volonteri iz Eko centra Latinovac, PRONI Centra za socijalno podučavanje, Plamingo Arts-a te Marija Delinger.

Sve ih je dobro nasmijao i zabavio mađioničar Saša Gerber, a glazbena radionica Music Art Incubatora pokrenula je i rasplesala sve prisutne koje ni kiša nije mogla otjerati. Na kraju su Iva i Patricija iz Plamingo Arts-a svojim nastupom ostavile bez riječi sve prisutne.


Izdvojeno

Reci što misliš!