Lifestyle / Ostalo

obilježen Dan Općine Jagodnjak

OPG Barić i Matija Povoljnjak pobjednici 22. Kulenijade u Jagodnjaku

OPG Barić i Matija Povoljnjak pobjednici 22. Kulenijade u Jagodnjaku
OBŽ

Na 22. Kulinijadu pristiglo je 111 uzoraka ovog jedinstvenog proizvoda

Obilježavanje Dana Općine Jagodnjak ove je godine počelo 21. svibnja, kada je održana svečana sjednica Općinskog vijeća i koncert malih folkloraša, a jučer je u Jagodnjaku upriličen središnji dio proslave - tradicionalna, već 22. Kulinijada.

Na 22. Kulinijadu pristiglo je 111 uzoraka ovog jedinstvenog proizvoda, a pobjednici su OPG Barić i Matija Povoljnjak, oba s 93 od 100 mogućih bodova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Program i natjecanja na Kulinijadi pratio je veliki broj mještana Jagodnjaka i susjednih naselja, sudionici natjecanja, proizvođači i ljubitelji kulina, kao i drugi gosti, a svima je dobrodošlicu poželjela općinska načelnica Danijela Mlinarević.

Dan Općine Jagodnjak nazočnima na Kulinijadi, kao i svim mještanima, čestitali su i zamjenici župana Josip Miletić i Radomir Čvarković, koji su potom sudjelovali i u dodjeli nagrada najboljim proizvođačima.

"Svim stanovnicima Općine Jagodnjak čestitam Dan njihove općine, a sudionicima natjecanja na izvrsnim proizvodima i održavanju ove tradicionalne manifestacije", rekao je zamjenik župana Josip Miletić te naglasio dobru suradnju Općine Jagodnjak i Osječko-baranjske županije.


Izdvojeno

Reci što misliš!