Lifestyle / Ostalo

U nedjelju

Štićenici Dječjeg doma Klasje bili su na izletu na Party House Ranch-u

Štićenici Dječjeg doma Klasje bili su na izletu na Party House Ranch-u
PR

Tijekom aktivnosti jedan dio članova Lions kluba sudjelovao je u aktivnostima animacije s djecom, dok je drugi dio članova pripremao mirisne delicije s roštilja te piće za mališane

Klasići i njihovi odgajatelji u nedjelju su, 21. svibnja proveli prekrasan dan u druženju s članovima Lions kluba Osijek na Party house Ranch-u Osijek. Sudjelovalo je 19 djece i četvero odgajatelja.

Bile su pripremljene animacijske igre s djecom koje su uključivale tri višesatne aktivnosti:

  • igre Olimpijade starih sportova na igralištu od umjetne trave
  • jahanje mehaničkog rodeo bika
  • paintball za djecu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Djeca, ali i dio odgajatelja cijelo su prijepodne trčala u jutenim vrećama, povlačila uže i gađala alku u tačkama. Nakon toga djeca su jahala mehaničkog rodeo bika i uzbuđeno prepričavala rezultate.

Tijekom aktivnosti jedan dio članova Lions kluba sudjelovao je u aktivnostima animacije s djecom, dok je drugi dio članova pripremao mirisne delicije s roštilja te piće za mališane.

Kako bolje opisati sunčani nedjeljni dan proveden na otvorenom u igri i druženju s Lions klubom Osijek nego riječima štićenika Matea: „Ovo je najbolji izlet ikad!“. Uostalom, fotografije i osmijesi djece najbolje govore o tome kako je bilo.

Djeca su oduševljena i imala su odličnu zabavu, kako oni, tako i odgajatelji te se vesele novom dolasku na tradicionalno svibanjsko druženje djece Klasja s članovima Lions kluba Osijek na Party house Ranch Osijek.


Izdvojeno

Reci što misliš!