Lifestyle / Ostalo

Pannonian Rock Festival

Ovo ljeto u Slavoniji se održava veliki heavy metal festival: Stižu svjetska i regionalna imena rock i metal glazbe

Ovo ljeto u Slavoniji se održava veliki heavy metal festival: Stižu svjetska i regionalna  imena rock i metal glazbe
PR

Pannonian Rock Festival je nastao po uzoru na poznate europske heavy metal festivale koji privuku na desetke tisuća posjetitelja

Svetska imena metal scene u kolovozu dolaze u Slavoniju, točnije u Rajevo selo. Naime, tamo će se na obali Save od 11. do 13. kolovoza održati trodnevni  open air heavy metal festival "Pannonian Rock Festival".

Na prvo izdanje festivala  stižu velika svjetska i regionalna imena rock i metal glazbe kao što su Tarja Turunen, prva i mnogima najdraža pjevačica megapopularne finske grupe Nightwish, Destruction, član velike četvorke njemačke thrash metal scene, Rhapsody of Fire, koji se smatraju pionirima simfonijskog power metala, te Paul Di'Anno, prvi i mnogima omiljeni pjevač legendarnog benda Iron Maiden.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim njih nastupaju i Divlje Jagode, Mystic Prophecy, Cobra Spell, Đubrivo, Bombarder, Infernal Tenebra, Po Metra Crijeva i brojni drugi. Prije nego što je odgođeno izdanje festivala 2022., prodali su ulaznice u desetak europskih država i u svakom kutku Hrvatske tako da očekuju dobru posjećenost, poručuju organizatori.

Pannonian Rock Festival je nastao po uzoru na poznate europske heavy metal festivale koji privuku na desetke tisuća posjetitelja, a pokrenuo ga je mladi bračni par Hadaš - Dejvid i Maja. Žive u Njemačkoj, ljubitelji su metala te žele oživiti kraj iz kojeg potječu. Osim cjelodnevnih koncerata, festival nudi i razne druge zabavne sadržaje, a posjetitelji se mogu osvježiti i na obližnjoj plaži.

"Ideja je nastala po uzoru na druge svjetske festivale i s obzirom na to da u Hrvatskoj i šire nemamo takvih festivala, činilo nam se kao dobra ideja", kazali su Dejvid i Maja.

Više informacija potražime na službenim web stranicama festivala.


Izdvojeno

Reci što misliš!