Lifestyle / Ostalo

brojni popusti

Portastična srijeda sutra - Savršen tajming za blagdanski shopping

Portastična srijeda sutra - Savršen tajming za blagdanski shopping

Izbjegnite gužve i obavite blagdansku kupovinu na vrijeme

Trgovci u Portanovi pripremili su bogatu ponudu i prigodne akcije i popuste za blagdansku kupovinu, a na parkiralištu je Hervis podigao šator s najvećom rasprodajom bicikala i svega na kotače. Nemojte čekati zadnje dane za obaviti blagdanski shopping – izbjegnite gužve i učinite to SUTRA!

Zašto sutra? Zato što je sutra, 5. travnja, na rasporedu proljetna Portastična srijeda koja dolazi u savršeno vrijeme za blagdanski shopping! Darovi za najmilije, uskršnje potrepštine i dekoracije - sve to vas čeka na jednom mjestu, po najpovoljnijim cijenama! 50% popusta na drugi proizvod u Amen shopu, 15% popusta na ukupnu kupovinu iznad 25 eura u dm-u, 30% popusta u Našem domu za kupovinu iznad 20 eura. Buzz odobrava 20% popusta na odabrani nesniženi i VEĆ sniženi asortiman, CCC 40% popusta na drugi povoljniji artikl, Ciciban do 50% popusta na izdvojene artikle, Hervis 20% popusta na sve, The Body Shop 20% popusta na kupnju 2 ili više artikala, a Galileo nudi povoljniju kupnju uz akciju 2+1 gratis na sve. A ovo je samo dio ponude. Sve popuste koji vas očekuju sutra pogledajte OVDJE

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A od jučer, ponedjeljka 3. travnja u akciju je krenuo i popularni Zecoš koji će svaki dan do petka 7, travnja, u periodu od 17 do 19 sati vrijeme provoditi u šetnji Portanovom. Nakon velike uskršnje potrage za pisanicama koja je održana protekli vikend, Zecoš se odlučio do Uskrsa zadržati u Portanovi, družiti se i fotografirati s mališanima i razveseliti svakog od njih slatkim znakom pažnje! 

I ne zaboravite na (ne)radno vrijeme Portanove. Kao i uvijek do sada, povodom uskršnjih blagdana u nedjelju 9. i ponedjeljak 10. travnja, trgovine u TC Portanova neće raditi. Drugi kat radit će prema prilagođenom radnom vremenu koje možete pronaći web stranicama Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!