Lifestyle / Ostalo

traže se studenti

Uključite se u Polaroid projekt - fotkajte po osječkim kafićima i pomozite potrebitima

Uključite se u Polaroid projekt - fotkajte po osječkim kafićima i pomozite potrebitima
Lice sreće

Udruga Lice sreće traži studente koji žele sudjelovati u projektu Polaroid

Od jakog potresa u Zagrebu i okolici sada je prošlo tri godine, mnogi ljudi su i dalje bez domova i osnovnih namirnica za normalan svakodnevni život. Kako bi im pomogli skupina volontera osnovala je Udrugu Lice Sreće.

Kao novoosnovana udruga za sada skupljaju sredstva za rad, ali su do sad uspjeli pomoći jednoj obitelji. 

Udruga je pokrenula i svoju prvu inicijativu pod nazivom Polaroid. Riječ je o projektu u kojemu sudjeluje mnogo mladih ljudi, pretežno studenti. Donacije skupljamo po gradu Zagrebu na način da svaki student dobije polaroid od udruge te donatorima pokloni polaroid fotografiju. Osim Zagreba prisustvovali su na karnevalima u Rijeci, Popovači i Kutini.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Stanovništvo vrlo pozitivno reagira na ovu inicijativu te smo ju odlučili proširiti po drugim gradovima u Lijepoj našoj. Ovom prilikom želimo uključiti i stanovnike grada Osijeka u naš projekt, kako bi mogli pomoći što većem broju obitelji kojima još uvijek nije pružena prilika za normalan život.", poručuju iz Udruge. 

Kako bi pronašli suradnike, putem osječkog Studentskog centra objavili su i oglas u kojem traže studente za rad na ovom projektu, a satnica je 5,31 eura po satu uz predviđeni rad u večernjim satima u osječkim kafićima. Zainteresirani studenti mogu se prijaviti putem mail adrese [email protected]

Udruga Lice Sreće definitvno ne planira stati samo na ovome, daljnje projekte ne žele još otkrivati no obećavaju da će svi građani Hrvatske imati priliku biti dio pozitivne promjene. Pratite ih možete i na društvenim mrežama, a donirati možete putem njihove web stranice ili na IBAN: HR2324020061101138085.
 


Izdvojeno

Reci što misliš!