Lifestyle / Ostalo

veliki uspjeh

Osječki džin i rakija najbolji na najvažnijem svjetskom natjecanju alkoholnih pića

Osječki džin i rakija najbolji na najvažnijem svjetskom natjecanju alkoholnih pića
IWSC

Uz zlatnu medalju za džin, dobili su i zlato za travaricu i srebra za šljivovicu i rakiju od marelice

Na međunarodnom godišnjem natjecanju vina i alkoholnih pića trijumfirala je mala osječka destilerija pod nazivom "Jedna". Za svoj džin "Little gipsy" osvojili su 96 od mogućih 100 bodova i osvojili zlatnu medalju.

Uz zlatnu medalju za džin, dobili su i zlato za travaricu i srebra za šljivovicu i rakiju od marelice. Osim proizvoda ove osječke destilerije, na ovom priznatom natjecanju čak 26 hrvatskih proizvoda je dobilo medalje.Među dobitnicima su: Old Pilots, Castrum, Tabor Magdić, BLACK HILL, Edelweisser, Aura, Okusi Visa, Cantun Destillery, Vislander, Žuvanić i partneri, Destilerija Gavran, Distillery Vertigo, Simic Distillery. Cijelu listu dobitnika i odličja možete pogledati ovdje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

International Wine & Spirit Competition godišnje je natjecanje vina i alkoholnih pića koje je 1969. godine utemeljio njemačko/britanski enolog Anton Massel. Svake godine na natjecanje pristižu prijave iz više od 90 zemalja svijeta. Nagrade koje dodjeljuje natjecanje smatraju se visokim počastima u industriji.


Izdvojeno

Reci što misliš!