Lifestyle / Ostalo

Pretposljednji s novog albuma

Fluentesi izdali novi singl „Na tvojim rukama”

Fluentesi izdali novi singl „Na tvojim rukama”
PR

„To su posebni trenutci koje najviše volimo kad se dogode – kada nešto toliko posebno dotakne našu pjesmu da je drugačije više ne možemo ni čuti“

„Na tvojim rukama” pretposljednji je singl s predstojećeg albuma „Putnici” koji će svjetlo dana napokon ugledati ove godine.

„Krajem prošle godine odlučili smo se vratiti na početne postavke i resetirati se. Vraćanje na početne postavke za nas podrazumijeva koncert u Đakovu – grandiozan, ispunjen svjetlom i zvukom, natopljen ljubavlju i emocijama. Ujedno koncert je bio izlika za snimanje spota za novu pjesmu „Na tvojim rukama“, koncertnog filma i možda live albuma. Mjesec i pol dana pripreme i troje novih ljudi (Dora Vestić, Nera Mamić i Josip Horvat) koji su svojim glazbenim umijećem oplemenili naš zvuk učinili su koncert nezaboravnim i posebnim“, istaknuo je Goran Bošković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„U pripremama za taj koncert Nera i Dora donijele su u izvedbi uživo u pjesmi „Na tvojim rukama“ novo čitanje pjesme koju smo nakon koncerta odlučili ponovno snimiti jer pjesmu bez njihovih vokala više nismo mogli ni zamisliti. To su posebni trenutci koje najviše volimo kad se dogode – kada nešto toliko posebno dotakne našu pjesmu da je drugačije više ne možemo ni čuti“, zaključio je Goran Bošković.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!