Lifestyle / Ostalo

pregršt događanja

Portanova ovaj vikend slavi 12. rođendan

Portanova ovaj vikend slavi 12. rođendan

Ovaj vikend očekuje vas pregršt zabave u omiljenom trgovačkom centru

Čekanju je došao kraj... Rođendanski vikend je pred nama! Na prvom mjestu, i ono što svi s veseljem iščekujemo je besplatni koncert jednog od najtraženijih mladih pop pjevača - Matije Cveka i to uz pratnju The Funkensteinsa! Koncert je na rasporedu u subotu 18. ožujka u 21 sat.

Osim što se svi veselimo besplatnom koncertu Matije Cveka, sada se već možemo početi veseliti i rođendanskim popustima koji nikada ne razočaraju, a koji će trajati dva dana: u subotu 18. i nedjelju 19. ožujka. Koje trgovine su pripremile koje popuste pogledajte na poveznici.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što ćemo povoljno proći s cijenama – možemo i dodatno profitirati... a sa svakim računom i svakim satom – šansa će biti sve veća! Naime, oba dana proslave rođendana, sa svakim računom moći ćemo sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će izvlačenje dobitnika biti svakih sat vremena. Baš prigodno za 12. rođendan – imat ćemo 12 izvlačenja i 12 dobitnika dnevno!

Ali to nije sve... za najmlađe posjetitelje, ali i njihove roditelje Portanova u svoj prostor dovodi zagrebačko kazalište La La Land i Miru Čabraju s predstavom „Djed i Karlo“ koja govori o odnosu djeda brodograditelja i dvanaestogodišnjeg unuka Karla, njihovim ljubavnim i prijateljskim problemima u kojima smo se gotovo svi ponekad našli... Upravo zato, neće ostaviti ravnodušnima djecu, ali niti odrasle. Miro Čabraja i njegova predstava je na rasporedu u nedjelju 19. ožujka u 17 sati.

A što je proslava rođendana bez slastica? Za to će se pobrinuti Tisak i Ledo! Priprema se nešto slatko... i hladno!

U pauzi od shoppinga, nagradne igre, slavlja... Budimo humanitarni! U subotu, 18. ožujka na rasporedu je još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove vas subote čekaju u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte od 16 do 19 sati!


Izdvojeno

Reci što misliš!