Lifestyle / Ostalo

Sa 100 plesnih kategorija

Plesni klub Bolero organizirao međunarodni kup „12. Euro Show Dance Challenge“

Plesni klub Bolero organizirao međunarodni kup „12. Euro Show Dance Challenge“
PR

Iz kluba su ponosni što su tako vrijednu manifestaciju i ove godine uspjeli prirediti u Osijeku, uz sudjelovanje 17 klubova i sudionika iz šest zemalja – Mađarske, Slovačke, Makedonije, Češke, Rumunjske i Hrvatske, s više od 400 plesača natjecatelja

Međunarodni plesni kup „12. Euro Show Dance Challenge“ organizirao je Plesni klub Bolero Osijek pod pokroviteljstvom Grada Osijeka i Osječko-baranjske županije u suradnji s World Artistic Dance Federation WADF.

„12. Euro Show Dance Challenge“ međunarodni je kup koji se održava u Osijeku dvanaestu godinu zaredom. Također, jedan je od najvećih plesnih događaja u Županiji i Hrvatskoj jer objedinjuje gotovo sve vrste plesova – umjetničke, street, karipske, latino i standardne plesove. Zbog svega navedenog, nesumnjivo je vrhunski, umjetnički i kulturni događaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iz kluba su ponosni što su tako vrijednu manifestaciju i ove godine uspjeli prirediti u Osijeku, uz sudjelovanje 17 klubova i sudionika iz šest zemalja – Mađarske, Slovačke, Makedonije, Češke, Rumunjske i Hrvatske, s više od 400 plesača natjecatelja.

Borba za medalje odvijala se u četiri starosna razreda (mini, djeca, juniori i odrasli) i približno 100 plesnih kategorija. Neke od njih su: show dance, jazz dance, balet, suvremeni ples, hip hop, street show, akrobatski ples, latinsko-američki i standardni plesovi, salsa i bachata.

Iz kluba zahvaljuju svim plesačima, klubovima, trenerima i roditeljima na podršci, a poseban pozdrav upućuju Osječko-baranjskoj županiji i Gradu Osijeku koji su uz njih već dvanaestu godinu zaredom.


Izdvojeno

Reci što misliš!