Lifestyle / Ostalo

U Campus Caffeu

Osječki kreativci pokazali maštovitost na Red Bull Doodle Art radionici

Osječki kreativci pokazali maštovitost na Red Bull Doodle Art radionici
PR

Dvadeset najboljih radova bit će izloženo na završnom događaju u Zagrebu, gdje će suci odlučiti koga mašta vodi u Amsterdam na svjetsko finale

U ponedjeljak je u Campus Caffeu u Osijeku održana Red Bull Doodle Art radionica, pri kojoj je kreativcima pomagao osječki grafiter Rebus kako bi što bolje prenijeli ideju na papir.

Podsjetimo, Red Bull Doodle Art globalno je natjecanje koje osnažuje novu generaciju umjetnika da puste svoje misli da lutaju kroz maštovite crteže. Projekt je namijenjen svima onima kojima ne treba više od papira i olovke kako bi izrazili svoju kreativnost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kroz nekoliko radionica uz pomoć mentora u Zagrebu, Osijeku, Splitu i Rijeci, Hrvatska će dobiti najbolje kandidate koji mogu kroz vrh penkala prenijeti ideju na papir.

Dvadeset najboljih radova bit će izloženo na završnom događaju u Zagrebu, gdje će suci odlučiti koga mašta vodi u Amsterdam na svjetsko finale. Suci će radove ocjenjivati prema kriterijima: kreativnost, talent i prikaz ljubavi prema životu.

Održana Red Bull Doodle Art radionica u Osijeku Fotogalerija

Nacionalni pobjednici bit će pozvani na trodnevnu radionicu u sklopu svjetskog finala kako bi proširili svoje ideje i vještine. Svjetsko finale održat će se u Amsterdamu, a pobjednički crtež postat će prvi Red Bullov NFT.


Izdvojeno

Reci što misliš!