Lifestyle / Ostalo

Portanova slavi 12. rođendan

Portanova svoje posjetitelje časti besplatnim koncertom Matije Cveka

Portanova svoje posjetitelje časti besplatnim koncertom Matije Cveka

Osim što se svi veselimo besplatnom koncertu Matije Cveka, sada se već možemo početi veseliti i rođendanskim popustima

Ono što već svi znamo je da u ožujku Portanova slavi rođendan! Također, ono što smo u ovih 12 godina već utvrdili je da kada Portanova slavi – mi svi ostali uživamo! Rođendanski vikend obilježit će se 18. i 19. ožujka, a kao i svake godine, obilježit će ga puno zabave, nagrada i popusta.

Na prvom mjestu, i ono što svi s veseljem iščekujemo je besplatni koncert jednog od najtraženijih mladih pop pjevača - Matije Cveka i to uz pratnju The Funkensteinsa! Koncert je na rasporedu u subotu 18. ožujka u 21 sat. Iz Portanove kažu da će prije koncerta upriličiti i druženje s fanovima, a za informaciju kako upasti među odabrane fanove – pratite društvene mreže Portanove.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim što se svi veselimo besplatnom koncertu Matije Cveka, sada se već možemo početi veseliti i rođendanskim popustima koji nikada ne razočaraju, a koji će trajati dva dana: u subotu 18. i nedjelju 19. ožujka.

Osim što ćemo povoljno proći s cijenama – možemo i dodatno profitirati... a sa svakim računom i svakim satom – šansa će biti sve veća! Naime, oba dana proslave rođendana, sa svakim računom moći ćemo sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj će izvlačenje dobitnika biti svakih sat vremena. Baš prigodno za 12. rođendan – imat ćemo 12 izvlačenja i 12 dobitnika dnevno!Ali to nije sve... za najmlađe posjetitelje, ali i njihove roditelje Portanova u svoj prostor dovodi zagrebačko kazalište La La Land i Miru Čabraju s predstavom „Djed i Karlo“ koja koja će nasmijati, poučiti i zabaviti djecu ali i odrasle. Predstava je namijenjena djeci starijoj od 5 godina i njihovim roditeljima, a na rasporedu je u nedjelju 19. ožujka u 17 sati.

A što je proslava rođendana bez slastica? Za to će se pobrinuti Tisak i Ledo!

Ne znamo kako vi, ali mi jedva čekamo ovaj vikend!


Izdvojeno

Reci što misliš!