rtl show
Osječko-baranjsku 'Večeru za 5' zatvara umirovljenica Anica, može li do pobjede?
Umirovljenica Anica Zoraja zatvara osječkoEkipa od Anice ima visoka očekivanja, a hoće li ih ispuniti, provjerite u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!-baranjski tjedan 'Večere za 5 na selu
Umirovljenica i nekadašnja ugostiteljica Anica Zoraja zatvorit će osječko-baranjski tjedan 'Večere za 5 na selu'.
Anica je rodom iz Višnjevca, no živi na relaciji Njemačko-Hrvatska. U kulinarsku emisiju prijavila se kako bi se družila s ljudima. Za sebe voli reći da je stroga, ali pravedna. Obožava kuhanje, druženje i odlaske u kazalište. U kuhanju je veseli raznovrsnost, a svojim namirnicama odlučila je kandidatima priuštiti pravi spektakl za nepce.
Sadržaj se nastavlja...
Upravo se čita
-
Ovoga puta nije došlo do prevare jer je naš čitatelj shvatio u kojem smjeru priča ide
-
Iz MORH-a su za Net.hr objasnili kako se radi o redovnim aktivnostima vezanim za pričuvni sastav Oružanih snaga RH
-
"Iako se moja kći ne vidi na snimku, bilo je jasno da su kopirali njen hod jer su hodali iza nje dok su to snimali. Vidjeli smo to tek nakon što jedna od djevojčica objavila video na TikToku", rekla je Osječanka za 24sata
Na popisu su se tako našli kesteni, vrhnje, teletina, gljive, krumpir, kruška i štapići vanilije.
"Sastojci su vrlo zanimljivi, paše mi sve, nisam ljubiteljica gljiva", komentirala je popis namirnica Kristina. "Sastojci su stvarno zanimljivi i bogati okusi, kako će se to ukomponirati, jedva čekam isprobati", dodao je Ivan.
Ekipa
od Anice ima visoka očekivanja, a hoće li ih ispuniti, provjerite
u 'Večeri za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u!
Izdvojeno
-
Svoje usluge nude na internetu ili na ulici. Većina njih se bavi najstarijim zanatom kako bi preživjele. Pokazalo je to istraživanje Instituta Ivo Pilar. Uz to, seksualne radnice nuđenje svojih usluga doživljavaju kao posao i zato traže svoja radnička prava
-
Na što sve treba paziti kod plinskog bojlera i kako spriječiti tragediju, pogledajte u videu
-
Za izbor najboljih pizzerija vodio se kriterijima lokacije, interijera/ambijenta, izbora pizza, tijesta, nadjeva, cijene, ostale ponudu i općeg dojma
-
Kolika je opasnost za čovjeka ovisi o količini solanina kojeg je osoba konzumirala
Reci što misliš!