Lifestyle / Ostalo

Farmaceutska tehničarka

Večeras u 'Večeri za 5' kuha Osječanka Kristina, na meniju ovaj put neće biti lungića

Večeras u 'Večeri za 5' kuha Osječanka Kristina, na meniju  ovaj put neće biti lungića
RTL

Hoće li domaćica Kristina spraviti domaća jela i kako će se ona svidjeti protukandidatima, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20:15 samo na RTL-u

Osječanka Kristina Varga ugostit će protukandidate trećeg dana slavonsko-baranjskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu'.

Farmaceutska tehničarka ima 30 godina, ljubiteljica je tradicionalnih jela, a u emisiju se prijavila kako bi stekla nova iskustva te se pritom dobro zabavila. Budući da Kristina slobodno vrijeme provodi u šetnji sa psom, ali i kuhanju, za očekivati je da će ekipi spraviti ukusna jela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Popis njezinih namirnica sadržava špinat, sir, junetinu, kukuruzni kruh, mrkvu, orahe i ajvar pa je jasno da će i ona na neki način odati počast svom slavonskom kraju.

FOTO: RTL

"Špinat - nešto novo, povrće odlično, sir treći put zaredom, ali sa sirom nema lošeg. Junetina? Bravo! Nema više lungića", jasna je bila Mirjam. Anica je pohvalila ajvar koji obožava i radi sama, mrkvu i orahe također. "Pa ne može biti bolje", zaključila je donedavna ugostiteljica. "Kukuruzni kruh? Isto fino, a možda će biti domaći", pretpostavila je Bojana.

Hoće li domaćica Kristina spraviti domaća jela i kako će se ona svidjeti protukandidatima, pogledajte u 'Večeri za 5 na selu' od 20:15 samo na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!