Lifestyle / Ostalo

rtl show

Poduzetnica Mirjam otvara osječki tjedan 'Večere za 5': Evo što će kuhati

Poduzetnica Mirjam otvara osječki tjedan 'Večere za 5': Evo što će kuhati
RTL

Protukandidatima se svidio popis namirnica koje je predstavila domaćica Mirjam Koški. Večeru će poduzetnica spraviti od svinjskog filea, riže, jaja, kiselog vrhnja, sira...

Poduzetnica Mirjam Koški iz Osijeka otvorit će ovotjednu 'Večeru za 5 na selu'. Najdugovječniji domaći kulinarski show stiže u grad na Dravi, a osim Mirjam, očekuju nas za kuhačom i računalni tehničar Ivan Leljak, farmaceutska tehničarka Kristina Varga, umjetnica Bojana Modalek i umirovljenica Anica Zoraja.

Domaćica Mirjam ima 47 godina i radi kao privatna poduzetnica te je po zanimanju biotehničarka. Koški će za sebe reći da je hiperaktivna, vrijedna i bez dlake na jeziku, a u 'Večeru za 5 na selu' prijavila se kako bi stekla novo iskustvo, zabavila se te uživala u kuhanju. Iako je Slavonka, voli morska jela, no najčešće kuha tradicionalnu slavonsku kuhinju pa je za pretpostaviti da će takvu predstaviti i protukandidatima.

FOTO: RTL

Svoju večeru spravit će Mirjam od zanimljivih namirnica - tikvica, riže, svinjskog filea, jaja, kiselog vrhnja, kajsije i sira. "Super, sve jedem, svi sastojci su mi vrsni i obožavam ih", komentirala je popis namirnica umirovljenica Anica. "Sve volim, pogotovo ovo meso, ja sam inače mesojed", dodala je o namirnicama Kristina, a Ivan je otkrio da ne voli rižu, no ako se u nešto dobro upakira - pojest će je. "Može biti fina", zaključio je računalni tehničar.

večera za 5 na selu u osijeku
Petero novih kandidata Popularni kulinarski show „Večera za 5 na selu” ovaj tjedan stiže i u Osijek

Kako će Mirjam upakirati rižu i hoće li se ona svidjeti protukandidatima, ne propustite pogledati u 'Večeri za 5 na selu' od 20:15 na RTL-u!


Izdvojeno

Reci što misliš!