Lifestyle / Ostalo

igra muzej

Escape Room se vratio u Osijek

Escape Room se vratio u Osijek
PR

Ukoliko igrači "zapnu" na nekom od zadataka tijekom igre mogu tražiti pomoć tj. hint od game mastera

Nakon 5 godina izbivanja, real life escape room games koje su sve popularniji način organiziranja društvenog života, team buildinga ili jednostavno zabave, ponovo je dostupan u Osijeku. 

Ono što je novina u odnosu na ranije godine su dizajn i tema soba. Trenutno je dostupna nešto drugačija vrsta escape room igrica, tj. escape box igra Back2School, a otvorenje klasičnog escape rooma igre Muzej bit će u petak 10.3.2023.U escape boxu vrijede gotovo jednaka pravila i zadatci su jednako zahtjevni, a jedina razlika je to što je Box statičan u smislu da se sve "vrti" oko kutije i ne mora se kretati i pretraživati sobu. I jedna i druga igra namijenjene su za 2 do 5 osoba po timu, a igrači imaju 60 minuta da riješe zadatak, odnosno pobjegnu iz zaključane sobe. Isto tako, ukoliko igrači "zapnu" na nekom od zadataka tijekom igre mogu tražiti pomoć tj. hint od game mastera koji ih cijelo vrijeme prati, a ukoliko dođe do potrebe iz nekog razloga za ranijim izlaskom iz sobe, postoji i panic button.

Više o samim igrama, pregledu slobodnih termina za rezervaciju kao i sve dodatne informacije možete pronaći na www.escaperoomosijek.com
 


Izdvojeno

Reci što misliš!