Lifestyle / Ostalo

Petero novih kandidata

Popularni kulinarski show „Večera za 5 na selu” ovaj tjedan stiže i u Osijek

Popularni kulinarski show „Večera za 5 na selu” ovaj tjedan stiže i u Osijek
RTL

Petero kandidata jedva čeka pokazati kakvi su domaćini, a oni su poduzetnica Mirjam Koški, računalni tehničar Ivan Leljak, farmaceutska tehničarka Kristina Varga, umjetnica Bojana Modalek i umirovljenica Anica Zoraja

Grad na Dravi ugostit će ovotjednu „Večeru za 5 na selu”, a u njoj će svoje kulinarske vještine pri spravljanju tradicionalnih recepata pokazati pet novih kandidata, prenosi RTL.

Nakon što je u splitskom tjednu pobjedu odnio Vedran Miletić, osječka ekipa tek treba pokazati što zna. Petero kandidata jedva čeka pokazati kakvi su domaćini, a oni su poduzetnica Mirjam Koški, računalni tehničar Ivan Leljak, farmaceutska tehničarka Kristina Varga, umjetnica Bojana Modalek i umirovljenica Anica Zoraja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mirjan Koški ima 47 godina i dolazi iz Osijeka. Radi kao privatna poduzetnica, iako je po zanimanju biotehničarka. Za sebe će reći da je hiperaktivna, vrijedna i bez dlake na jeziku, a u „Večeru za 5 na selu” prijavila se kako bi stekla novo iskustvo, zabavila se i uživala u kuhanju. U slobodno vrijeme uživa u uređivanju vrta te putovanju na more. Iako je Slavonka, voli morska jela, no najčešće kuha tradicionalnu slavonsku kuhinju pa je za pretpostaviti da će takvu predstaviti i protukandidatima.

Konkurencija će joj biti, između ostalih, i 35-godišnji Ivan Leljak iz Belog Manastira. Ovaj računalni tehničar na show se prijavio kako bi stekao novo iskustvo, a uz to je i jako društven te je pravi gurman pa nema sumnje da je kulinarska emisija za njega pravo mjesto. Okupiran je svojom kćeri, a u slobodno vrijeme voli i pecati. Voli tradicionalna jela te bi upravo njima mogao pokušati osvojiti protukandidate.

Osječanka Kristina Varga ima 30 godina i radi kao farmaceutska tehničarka. Ljubiteljica je tradicionalnih jela, a u emisiju se prijavila da bi stekla novo iskustvo te se dobro zabavila. Za sebe će reći da je komunikativna, vesela i pozitivna, a slobodno vrijeme provodi u kuhanju i šetnji psa.

Bojana Modalek također obožava kuhati. Ova umjetnica iz Vukovara ima 27 godina i magistra je primijenjenih umjetnosti. Na show se prijavila da bi se zabavila i stekla novo iskustvo. Voli se družiti, vrlo je kreativna i spontana te avanturističkog duha. Svoje slobodno vrijeme provodi u prirodi te uz knjige, a uz to je vrlo kreativna.

Kreativna je i umirovljenica Anica Zoraja koja ima 67 godina te se bavila ugostiteljstvom. Gospođa Anica je iz Višnjevca, no inače živi u Njemačkoj. Na show prijavila se kako bi se družila s ljudima. Za sebe će reći da je stroga, ali pravedna, smatra se veselom te voli kuhati, družiti se, čitati i ići u kazalište. U kuhanju je veseli raznovrsnost, a budući da voli i druženje i dobru hranu, ovaj joj se show učinio kao idealna emisija u kojoj bi mogla sudjelovati.


Izdvojeno

Reci što misliš!