Lifestyle / Ostalo

Za predstavu „Posljednja Večernja“ u Osijeku preostao još samo ograničen broj ulaznica

Za predstavu „Posljednja Večernja“ u Osijeku preostao još samo ograničen broj ulaznica
Davor Curić

Iako je na početku turneje bilo planirano gostovanje u petnaestak gradova, ta brojka raste

Kultna „Večernja škola“ na svojoj oproštajnoj turneji s predstavom „Posljednja Večernja“ u Osijek stiže 2. ožujka, u dvoranu Zrinjevac, a organizatori iz agencije Zvjezdica Petra upozoravaju da je u prodaji preostao još samo ograničen broj ulaznica, svega oko stotinjak.

Turneja započinje sutra, 17. veljače u Slavonskom Brodu, u dvorani „Brod“ gdje je predstava rasprodana, a u Slavoniji će uz osječku izvedbu junaci „Večernje škole“ gostovati još i u Vukovaru, 24. ožujka u sportskoj dvorani „Borovo Naselje“ i 26. ožujka u Požegi, u dvorani Grabrik.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

„Nasmijavati ljude, godinama, velika je čast! Od 1995. pa do 2008. godine naša je ‘Večernja škola’ imala jednu premijeru tjedno što je veliki uspjeh jer kazališta imaju dvije tri premijere godišnje. Duhoviti ljudi, koje sam srećom okupio, prilično su rijetki , kod nas i u svijetu“, komentirao je Željko Pervan početak turneje „Posljednja Večernja“ u sklopu koje će obići cijelu Hrvatsku.

Iako je na početku turneje bilo planirano gostovanje u petnaestak gradova, ta brojka raste, pa je tako u najavi i moguće gostovanje u još jednom slavonskom gradu – u Našicama, te uz to i u Opatiji, Varaždinu i Šibeniku.

Ulaznice za predstojeće gostovanje „Večernje škole“ 2. ožujka u Osijeku, pa tako i za predstavu u 24. ožujka u Vukovaru i 26. ožujka u Požegi mogu se nabaviti u sustavu Eventim.


Izdvojeno

Reci što misliš!