Lifestyle / Ostalo

pripremite se

Pet stvari bez kojih ne možete na plažu

Pet stvari bez kojih ne možete na plažu
unsplash.com

Možete pošteno početi uživati u lagodnim momentima na plaži, kao i zabavi u moru i izvan njega

Ljeto neizbježno dolazi, i nije zgoreg se što prije početi pripremati za ovo vrlo zabavno doba godine, kad se odmaramo i družimo s najbližima. Ljeto naravno sa sobom donosi razne specijalne aktivnosti, poput roštiljanja, izleta u prirodu, piknika i naravno izležavanja na plaži i kupanja u moru. Neka pomagala, bilo za zaštitu ili za dobru zabavu neizbježna su i čine iskustvo na plaži mnogo zabavnijim. Pitanje je i gdje kupiti ta pomagala i proizvode, a za to vam je najbolje posjetiti Kaufino i pretražiti Kaufino kataloge i akcije koje se u njima nude te naći one koje obuhvaćaju ove proizvode. Uz Kaufino ćete manje vremena provesti u kupovini a više na plaži, manje se brinuti i pri tome pogodno uštediti i možda si čak priuštiti nekoliko dana više godišnjeg odmora.
Izvor: unsplash.com

Kako se pravilno zaštititi od sunca

Ljeto sa sobom donosi puno zabave i relaksacije, ali zato i mnoge potencijalne opasnosti. Koža je naš najveći organ, vrlo izdržljiv i sa impresivnom moći regeneracija, ali i osjetljiv na podražaje i vrućinu te naravno štetna zračenja koja su posebno jaka upravo po ljeti, na direktnom suncu. Krema za sunce je tako prvi proizvod koji morate imati prije odlaska na plažu, a uz Kaufino izbor akcija kao što su Plodine akcije, akcije u Konzumu, Kauflandu, ali i drogerijama poput Dm-a i Bipe, kreme za sunčanje, kao i losione za sunčanje i nakon izlaganja suncu, ulja, losione i mnoge druge pomoćne preparate možete nabaviti povoljno i brzo. Drugi proizvod koji uvelike olakšava boravak na plaži za vrijeme najvećih vrućina je suncobran. Na Kaufinu na sniženju također možete naći suncobrane raznih vrsta, veličina i dezena, u trgovačkim lancima će se najvjerojatnije naći prije ili tijekom sezone, dok ih u trgovinama koje se specijaliziraju za namještaj poput Lesnine i Jyska možete kupiti i prije i biti odmah spremni.

Dodaci uz koje zabava na moru ne prestaje

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sad kad ste rashlađeni i zaštićeni od sunca, možete pošteno početi uživati u lagodnim momentima na plaži, kao i zabavi u moru i izvan njega. Kako biste mogli cijeli dan uživati morate biti siti i hidratizirani, tako da je za plažu must-have voda ili drugi napitci i neka lagana ljetna hrana. Posjetite bilo koji market u vašoj blizini, primjerice Studenac market i opremite se vodom, sokovima, lubenicama, grožđem i drugim laganim ljetnim poslasticama. Osim hrane, oprema koja je neizbježna na hrani je ona specifično za ulazak i boravak u moru, na primjer cipele za more ako volite manje istražene plaže, maske za lice i peraje. Zadnja stvar koja dobro dođe na plaži je definitivno dobra knjiga, ili društvene igre ako više volite društvo i zabavu od mirnog dana i tiših aktivnosti dok se odmarate na plaži. Sve ove proizvode možete naći po povoljnoj cijeni na Kaufinu i na taj način uživati u vašem boravku na plaži u punom opsegu.


Izdvojeno

Reci što misliš!