Lifestyle / Ostalo

brojne aktivnosti

Mjesec ljubavi, nagrada i popusta u Francuskoj alijansi Osijek

Mjesec ljubavi, nagrada i popusta u Francuskoj alijansi Osijek

Veljača, najkraći, jedini ženski mjesec u godini te mjesec ljubavi, u Francuskoj alijansi Osijek bit će obilježena zaljubljivanjem u francuski jezik i modu te popustima i nagradnim igrama

20. veljače započet će čak 2 tečaja francuskog jezika za početnike, a polaznici mogu birati između učenja u suvremeno opremljenoj učionici ili učenja online preko platforme Zoom. Bez obzira na to koji način učenja odabrali, francuski jezik učit će od profesorica s dugogodišnjim iskustvom u izvođenju nastave. Tečaj u učionici održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 20:00 do 21:30, a online tečaj ponedjeljkom, srijedom i petkom od 16:00 do 18:30.

Nagradna igra - 25% popusta na tečaj po želji

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povodom Dana zaljubljenih Francuska alijansa Osijek nagradit će najsretnijeg Facebook obožavatelja popustom od 25% na tečaj po izboru. Nagradna igra, u trajanju od 7. do 13. veljače, održava se na Facebook stranici Francuske alijanse Osijek. Dobitnik/dobitnica nagradne igre bit će odabran/a slučajnim odabirom i proglašen/a na Valentinovo.

Valentinovski popust za parove

Slaveći ljubav u mjesecu ljubavi Francuska alijansa Osijek odobrava popust od 10% svim parovima koji se upišu na početnički tečaj u razdoblju od 13. do 17. veljače 2023.

Modni buvljak u Francuskoj alijansi Osijek

Francuska je poznata kao zemlja visoke mode te osoba koje su zaljubljene u modu i lagodan način življenja. Taj ''joie de vivre'' zaljubljenici u modu moći će doživjeti na prvom događanju ''Vide placards'' koji će se održati u prostorijama Francuske alijanse Osijek u subotu 18. veljače 2023. s početkom u 10 sati. Tijekom događanja bit će moguće razmijeniti ili kupiti dobro očuvanu žensku i mušku rabljenu odjeću i obuću te modne dodatke. Prijave izlagača do 16.02. na [email protected]

Detaljne informacije o tečajevima i ostalim događanjima www.alliance-francaise.hr/osijek, [email protected], 031 293 237 / 098 647 021.


Izdvojeno

Reci što misliš!