Lifestyle / Ostalo

enigmatska avantura

Wander Joe: Brodsko-osječka koprodukcija lansirala svoju prvu igricu u svijet

Wander Joe: Brodsko-osječka koprodukcija lansirala svoju prvu igricu u svijet
SiB.hr

Riješite zbunjujuće slagalice, istražujte različite svijetove s glatkim platformingom i uživajte u lijepim pejzažima u mističnom svijetu Joe Wandera

U Osijeku je jučer u svijet puštena računalna igrica Wander Joe and the Enigmatic Adventures. Tijekom festivala Wandercon koji se ovoga vikenda održava u dvorani Gradski vrt igricu su predstavili idejni tvorci igrice okupljeni oko ekipe Frozen Pixel Studia iz Slavonskog Broda i dijelom i Osijeka.

Priliku da zaigra prvi na velikoj pozornici dobio je zaljubljenik u video igrice i urednik portala HCL Igor Belan. Tijekom pola sata prezentacije, Belan je igricu prolazio zajedno s idejnim tvorcem Ivanom Mandićem, a mogli smo vidjeti uvod u enigmatski svijet i vrhunsku grafiku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Joe Wander je 3D puzzle platformer u kojemu naslovnog lika vodimo kroz pustinju i prašumu, te mu pomažemo u rješavanju raznih zagonetki po drevnim hramovima. Joe je vješt tip pa tako koristi bič za manevriranje po okolini te povlačenje različitih objekata, a za prolazak igrice ključno je logičko razmišljanje. Igricu mogu igrati sve generacije pa će to biti i prava obiteljska zabava.

Mandić je naglasio kako će igrači moći vidjeti igricu na tragu najnovijih izdanja Super Maria, a za sami prelazak igrice igračima će biti potrebno najmanje 40 sati igranja. Igrica je odmah nakon prezentacije i puštena u prodaju na Steam platformi gdje se može kupiti za 30 eura.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!