Lifestyle / Ostalo

za osobna računala

Na Steamu izašla video igra "Bitka za Vukovar"

Na Steamu izašla video igra
Screenshot

Riječ je o strateškoj ratnoj igri u prvom licu i to na realističnoj mapi Vukovara i okolice 90-ih godina prošlog stoljeća

Računalna video igra "Battle of Vukovar: Rain of Steel" prije dva dana ugladala je svijetlo dana na najpopularnijoj platformi za kupovinu PC igara Steamu.

Igra je izašla u tzv. "Early Acess-u", odnosno  ranom pristupu igri, koji znači da igra je igra još u razvoju te ovo nije finalna verzija i mogući su bugovi. Cijena u ovoj fazi je 9.75€, a kad bude kompletno završena sigurno je da će biti i skuplja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o strateškoj ratnoj igri u prvom licu i to na realističnoj mapi Vukovara i okolice 90-ih godina prošlog stoljeća.

"Pridružite se povijesnoj bitci za Vukovar sa svojim timom ljudi protiv protivničkog tima ili botova. Komunicirajte, koordinirajte napade i osvajajte ciljeve koristeći stvarna oružja koja su koristili ratnici tijekom obrane", stoji u opisu igre na Steamu.

Igru su razvili i objavili  Game Developers, a sudeći po prvim recenzijama igrača na Steamu, reakcije su pozitivne iako na igri ima još jako puno posla.

Izvor: Steam


Izdvojeno

Reci što misliš!