Lifestyle / Ostalo

wandercon festival

U Osijeku ovog vikenda najveće okupljanje gamera, e-sportaša i gamerskih influensera

U Osijeku ovog vikenda najveće okupljanje gamera, e-sportaša i gamerskih influensera
PR

Gamerski festival Wandercon se u periodu od 3. do 5. veljače 2023. održava u kompleksu sportskih dvorana Gradski vrt u Osijeku

Wandercon je najveće muđuregionalno okupljanje gamera, e-sportaša i gamerskih influencera zahvaljujući kojemu će Osijek na tri dana postati središte svemira velikog dijela zajednica Z i Alpha generacija. 

Riječ je o impozantnom gamerskom showu na kojemu će se istovremeno događati e-sportski turnir s više od 500 registriranih natjecatelja, sajam gamerske opreme, smotra najutjecajnijih regionalnih i svjetskih igrača te spektakularna prezentacija igre Joe Wander and the Enigmatic Adventures, svjetskog noviteta koji upravo ovih dana iz Osijeka, odnosno Slavonskog Broda kreće u prodaju putem sustava Play Station, Xbox i Steam.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Također, Wandercon je idealan za upoznavanje s aktualnim ponudama gamerske industrije i razumijevanje potencijala budućih zanimanja za koja se na tržištu radne snage otvara potreba svaki puta kad se kroz novu igru prezentiraju i nove tehnologije. Vjerujemo da doživljaji na Wanderconu mogu biti zanimljivi učenicima osnovnih i srednjih škola, ali i roditeljima koji skrbe o pravovremenom upućivanju svoje djece u odabir zanimanja.

Više informacija o Wanderconu, igračima, gostima i programima možete pronaći na Instagramu i na web stranici, gdje je moguće online kupiti ulaznice. U prodaji su dnevne i trodnevne (festivalske) ulaznice.

Radno vrijeme:

  • petak (3.2.2023.) od 12,00 do 22,00 h (18,00 svečanost službenog otvaranja)
  • subota (4.2.2023.) od 10,00 do 22,00 h
  • nedjelja (5.3.2023.) od 10,00 do 20,00 h

Sadržaji za posjetitelje Wandercona organizirani su tipično festivalski, na tri odvojena stagea s fascinantnih 326 četvornih metara LED ekrana. Prva dva stagea rezervirana su za turnirska natjecanja u kojima će sudjelovati pojedinci i timovi specijalizirani za neke od najpopularnijih igara, poput Fortnite, League of Legends, Stumble guys, PUBG, Warzone 2, Apex, Call of Duty, CS:GO, Valorant, FIFA 23, Rocket League , Apex... A treći, najveći i tehnološki najsuperiorniji stage organizatori su osmislili za zabavne sadržaje uz nastupe poznatih influencera i koncertne večeri tijekom kojih će nastupiti Z++ i Hiljson Mendela.

Dolazak u Osijek potvrdili su poznati gaming influenceri, youtuberi i streameri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Makedonije, Mađarske i Crne Gore - čija zajednička publika broji 10M+ pratitelja.


Izdvojeno

Reci što misliš!