Lifestyle / Ostalo

Zbog ogromnog interesa danas pušteno u prodaju dodatnih 200 ulaznica

Zbog ogromnog interesa danas pušteno u prodaju dodatnih 200 ulaznica za Večernju školu u Brodu

Zbog ogromnog interesa danas pušteno u prodaju dodatnih 200 ulaznica za Večernju školu u Brodu
Davor Curić

Ulaznice za početak hrvatske turneje „Posljednja Večernja“ na čelu sa Željkom Pervanom 17. veljače u Slavonskom Brodu u rekordnom su roku rasprodane

Producentica Melita Gradečak iz zagrebačke agencije Zvjezdica Petra koja organizira turneju potvrdila nam je da danas zbog brojnih upita i ogromnog zanimanja publike puštaju u prodaju još 200 ulaznica, no to će biti sve, jer dvorana ne može primiti više ljudi. 

Ovo je uistinu nezapamćen interes publike za jednu predstavu u sportskoj dvorani „Brod“,  no činjenica je da je hrvatska publika gotovo 15 godina čekala na povratak „Večernje škole“.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iščekivana hrvatska turneja junaka „Večernje škole“, nakon Slavonskog Broda 17. veljače nastavlja dalje: 18. veljače je na redu Čakovec i 24. veljače Rijeka. Turneja se nastavlja u Osijeku 2. ožujka, Karlovcu 5. ožujka, Koprivnici 12. ožujka, Zadru 16. ožujka, Makarskoj 18. ožujka, Splitu 19. ožujka, Vukovaru 24. ožujka i Požegi 26. ožujka, a  Zagreb ostaje za 20. travanj.

Posljednjih 200 ulaznica za „Posljednju Večernju“ 17. veljače u Slavonskom Brodu građani mogu kupiti u sustavu Eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima! Požurite, jer ovo je posljednji kontingent ulaznica za izvedbu u Slavonskom Brodu!


Izdvojeno

Reci što misliš!