Lifestyle / Ostalo

Probudite dijete u sebi

Lego izložba stiže u Portanovu

Lego izložba stiže u Portanovu

Čarobni Lego svijet, Dan mimoza i 2. krug sezonskih sniženja

Povodom Svjetskog dana borbe protiv raka maternice u subotu 21. siječnja od 10 do 13 sati u Portanovi se obilježava Dan mimoza! Cilj akcije je podizanje svijesti o potrebi prevencije raka vrata maternice, doktori će odgovarati na sva vaša pitanja, a simbolično - dijelit će i grančice mimoze svim posjetiteljima... Cvijet mimoza izabran je kao simbol borbe protiv raka vrata maternice jer mimoza u mnogim kulturama simbolizira ženu, slobodu, emancipaciju i osjećajnost, a činjenica da cvjeta u hladnim uvjetima pokazuje snagu i otpornost koju bi svaka žena trebala imati kad je u pitanju njezino zdravlje. Akciju provodi Hrvatska udruga studenata medicine CroMSIC u suradnji s NZJZ Osječko-baranjske županije i Službe za školsku medicinu.Sezonska sniženja su na samom vrhuncu! U većini trgovina započeo je drugi, a ponegdje  i treći krug sniženja, no još je uvijek izbor velik, stoga je pravo vrijeme za potragu za savršenim i cjenovno pristupačnim komadima! Neke od aktualnih popusta pogledajte na web stranici Portanove, a kako bi istražili cijelu ponudu... Uputite se u Portanovu! 

Zapišite datume: 28. i 29. siječnja - jer u Portanovu stiže Lego izložba kluba Kockice! Lego kockice oživljavaju samo najljepše uspomene iz djetinjstva, no one nisu rezervirane samo za djecu – razvijaju kreativne procese kod djece i odraslih, a sve je veći broj strastvenih kolekcionara. Jedni od njih upravo su članovi kluba „Kockice“, prvog i jedinog kluba koji okuplja LEGO entuzijaste u Hrvatskoj. Klub ima i status RLUG-a (Recognized LEGO User Group), odnosno dio je mreže svjetske zajednice LEGO entuzijasta (AFOL-a) koja ima podršku TLG grupe (The LEGO Group).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na izložbi Čarobni Lego svijet očekuju vas njihovi zanimljivi eksponati od lego kockica kao i tombola za posjetitelje (od kojih je svaka dobitna). Izložba je u Portanovi otvorena 28. i 29. siječnja i to:

  • Subota: od 9 do 21 sati
  • Nedjelja: od 9 do 20 sati
  • Lokacija: 1. kat Portanove, kraj Mi Store-a
  • Ulaz na izložbu je besplatan.

Probudite dijete u sebi i zavirite u Čarobni Lego svijet u Portanovi!

Vidimo seeee...


Izdvojeno

Reci što misliš!