Lifestyle / Ostalo

padaju i cijene

Ponuda Portanove postala bogatija za još jednog zakupnika

Ponuda Portanove postala bogatija  za još jednog zakupnika

Otvorio se ePuff, a u tijeku je i 2. krug sezonskih sniženja

U Portanovu dolazite na vlastitu odgovornost - jer PADAJU CIJENE! Sezonska sniženja u punom su jeku, velik broj trgovina već je započeo s drugim krugom sniženja, što znači da su cijene još niže, a ponuda artikala na sniženju još uvijek velika! Neke od aktualnih popusta pronađite na web stranici Portanove, a bogatu ponudu istražite dolaskom u Portanovu! 

Iskoristite hladne zimske dane koji su pred vama kako biste se najboljim i sigurnim tretmanima pripremili za proljeće i sezonu kupaćih kostima dočekali spremni. I ne, nije prerano jer promjene ne dolaze preko noći, a dobri rezultati se ne postižu u zadnji čas, Pripreme za ljeto počinju zimi! Sunos Studio nalazi se na 2. katu TC Portanova. Osim usluge sunčanja u vrhunskim Megasun solarijima i sve vrste manikure, Sunos Vam nudi i usluge za oblikovanje tijela najnovijim Tesla uređajima. Također pruža uslugu Limfne drenaže i Body Wrappinga. Tesla je elektromagnetski trening mišića koji stvara jake kontrakcije, te smanjuje udio masnoće, jača mišićnu masu i reducira celulit. Savršeno se uklapa s limfnom drenažom koja je sama po sebi idealan tretman za unutarnje zdravlje, a istovremeno poboljšava fizički izgled. Body wrapping je intenzivna metoda redukcije celulita i smanjenja obujma. Omatanjem tijela posebnom folijom, uz pomoć profesionalne anticelulitne preparative, dobivaju se izvrsni rezultati sa svakim tretmanom. Uz sve navedeno, Sunos Studio u Portanovi nudi  i uslugu tretmana lica Dermapen, kojim se osvježava, hrani i  pomlađuje koža  lica uz pomoć mikroiglica i adekvatnih seruma. Tijekom siječnja Sunos Studio nudi odlične pogodnosti pri kupovini vezanih tretmana (Tesla + limfna drenaža).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A od sada, u Portanovi pronađite i ePUFF.hr! Istražite njihovu bogatu ponudu električnih cigareta, tekućina za e-cigarete i ostalu opremu. Pronaći ćete ih na prvom katu, u blizini Varteksa.


Izdvojeno

Reci što misliš!