Lifestyle / Ostalo

Ograničeno trajanje projekta

Udruga devet života nudi priliku za besplatno kastriranje ženskih mačaka, uz prethodnu prijavu

Udruga devet života nudi priliku za besplatno kastriranje ženskih mačaka, uz prethodnu prijavu
Davor Javorović/PIXSELL

Svi prijavljeni građani dobit će detaljne upute kako postupiti s mačkom prije i nakon kastracije te termin kada i gdje donijeti mačku

Udruga devet života iz Osijeka zahvaljujući donaciji firme Virtus poslovno savjetovanje d.o.o. iz Zagreba, a u suradnji s osječkim veterinarskim ambulantama VET-PET i VETAM, pokrenula je projekt besplatnih kastracija mačaka ženskog spola s ciljem smanjenja broja mačića koje je iz godine u godinu sve teže udomiti.

Ovaj projekt odnosi se na sve građane s prebivalištem u Osijeku i okolici (Tenja, Višnjevac, Josipovac, Sarvaš, Klisa). Broj kastracija je ograničen i projekt će trajati dok ima sredstava, stoga se prijavite već danas.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Da bi ostvariti mogućnost besplatne kastracije trebate se prijaviti na e-mail Udruge devet života [email protected] i dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu i kontakt broj (ako imate više nekastriranih mačaka potrebno je navesti koliko).

Svi prijavljeni građani dobit će detaljne upute kako postupiti s mačkom prije i nakon kastracije te termin kada i gdje donijeti mačku. O terminima će građani biti obaviješteni par dana prije kako bi se mogli organizirati i doći u zakazano vrijeme i na taj način ne remetiti organizaciju rada same veterinarske ambulante.

Prijevoz mačaka do ambulante mora osigurati vlasnik, a potrebno ih je veterinaru voditi u zatvorenim transporterima namijenjenima za prijevoz mačaka. 

Kartonske kutije i ostala pomagala nisu dovoljno čvrsta i sigurna za prijevoz mačaka te one često pobjegnu u vožnji ili ispred ambulante, a neke od njih nažalost nikada ne budu nađene.

Ukoliko niste u mogućnosti osigurati transporter, kontaktirajte Udrugu na gore navedenu e-mail adresu (transporter je potrebno osobno preuzeti, te vratiti čist i opran na istu lokaciju odakle je preuzet prije kastracije).

Prijavite se i besplatno kastrirajte svoju mačku te humano smanjite broj napuštenih i odbačenih mačića.


Izdvojeno

Reci što misliš!