Lifestyle / Ostalo

svi su gledali

Božidarovo četvrto mjesto i reakciju vidjelo 650 tisuća ljudi

Božidarovo četvrto mjesto i reakciju vidjelo 650 tisuća ljudi

Posljednje dane 2022. gledatelji su proveli uz Božu i 'Večeru za 5 na selu'

U petak navečer, 30. prosinca, s nestrpljenjem se čekala završnica blagdanskog tjedna u 'Večeri za 5 na selu' jer je više od pola milijuna gledatelja željelo vidjeti reakciju kuhara Božidara Miodragovića na bodove koje je osvojio u tom popularnom kulinarskom specijalu!

Naime, 'Večeru za 5 na selu' u terminu od 20.15 sati u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina pratilo je 29,6% gledatelja dok je prvi konkurent imao 17,5 posto, čineći format gledaniim za čak 70 posto! A trenutak u kojem je Božidar doznao da je završio na četvrtome mjestu te počeo vikati na kandidate da su se dogovarali gledalo je gotovo 650 tisuć gledatelja u ukupnoj populaciji!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Najslavniji bjelovarski kuhar Božidar Miodragović svojim je sudjelovanjem u blagdanskom specijalu 'Večere za 5 na selu' dodatno učinio zanimljivim tu popularnu kulinarsku emisiju, a njegovo kuhanje u srijedu, 28. prosinca, pratio je svaki peti Hrvat, odnosno 500.000 gledatelja!

Nakon toga gledatelji su željno iščekivali kad će petak i proglašenje tjednog pobjednika, a gledanje emisije uspoređivali su s najvažnijim utakmicama hrvatske reprezentacije jer je kad je Božo prvi put sudjelovao u 'Večeri za 5 na selu', burno je reagirao na ocjene koje je dobio o ostalih kandidata. Naravno, to se ponovilo i ovaj put. Njegova je reakcija bila žestoka, a opet je ostatku ekipe (osim Ivanu) zamjerio dogovaranje.

„Čak sam ih i čuo. No zeznuo sam ih. Htjeli su da budem posljednji, ali im je kombinacija propala. U autu sam na putu kod Ivana rekao da ću mu dati deset, a oni su izračunali da ću ja tako biti posljednji. A ja sam Ivanu dao tri. Tvrdim da su se od prvog dana dogovarali“, zaključio je Božo.

Prijavite se u show 'Večera za 5 na selu', a ako vaše kulinarske vještine budu bolje od vaša četiri konkurenta - čeka vas vrijedna nagrada, no ni ostali neće kući praznih ruku! 


Izdvojeno

Reci što misliš!