Lifestyle / Ostalo

Najveći slavonski doček Nove godine

Feminnemke oduševile publiku Ninine čarobne Shhhume

Feminnemke oduševile publiku Ninine čarobne Shhhume
PR

Uz poznatu grupu Feminnem, publiku je glazbeno grijao i domaći Libreto bend

Feminnemke su oduševile i razigrale mnogobrojnu publiku na najvećem slavonskom Dočeku Nove godine u podne u Nininoj čarobnoj Shhhumi smještenoj u živopisnoj Velikoj, podno Papuka.

Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak apsolutno su još jednom potvrdile kako u sastavu Feminnem savršeno funkcioniraju, a ujedno im je ovo prvi koncert kojim su dočekale novu godinu u podne sa svojom vjernom publikom. Plesalo se i pjevalo do kasnih popodnevnih sati, a uživalo se i u domaćim slavonskim delicijama na više od 20 blagdanskih kućica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz poznatu grupu Feminnem, publiku je glazbeno grijao i domaći Libreto bend. Najmlađe je razdragao i razveselio Djed Božićnjak podijelivši im poklone, a uživali su i u najtoplijim zagrljajima plišanih maskota i omiljenih junaka iz animiranih filmova.

Ninina čarobna Shhhuma definitivno je must be destinacija i za ultra atraktivnu reprizu proslave Nove godine, a 1. siječnja je na programu koncert tamburaškog sastava Merak, uz zabavni program za najmlađe u njihovoj zanimljivoj Dječjoj zoni.

Ninina čarobna Shhhuma doček Nove godine Fotogalerija

Do 6. siječnja 2023. godine proslava u Nininoj čarobnoj Shhhumi ne staje, a na rasporedu je spektakularan after, uz koncert grupe Opća Opasnost koji će se održati 2. siječnja. Najljepše sevdalinke pjevat će Hanka Paldum na Večeri sevdaha koji je na rasporedu 3. siječnja.

Tamburaški sastav Bisernica nastupit će 4. siječnja, a Dominik&Co band 5. siječnja. Koncertom Slavonia benda i dječjim diskom na ledu obilježit će se velika završnica ovogodišnjeg slavlja, uz želje da nam svima 2023. godina donese obilje sreće, zdravlja, veselja, radosti, ljubavi, prosperiteta…


Izdvojeno

Reci što misliš!