Lifestyle / Ostalo

najluđa noć uz grdovića

Vukovarci ekspresno našli zamjenu Miši: Za doček nove pjeva Mladen Grdović

Vukovarci ekspresno našli zamjenu Miši: Za doček nove pjeva Mladen Grdović

Program će započeti nastupom Bosutskih bećara u 22 sata, a u 23 sata pridružit će nam se Mladen Grdović koji će Vukovarce i sve posjetitelje uvesti u novu godinu

Unatoč velikoj želji da nastupi u Vukovaru, glazbena legenda Mišo Kovač, zajedno s kćeri Ivanom Kovač, jutros nas je obavijestio kako zbog zdravstvenih razloga nažalost neće biti u mogućnosti nastupiti na dočeku Nove godine u gradu Vukovaru.

Kako bi ispunili njegovu želju da nastupi u Gradu Heroja, dogovoreno je kako će Mišo Kovač svojim koncertom uveličati Dan Grada Vukovara 3. svibnja 2023. godine.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Poznato je da Vukovarci nikada ne odustaju, pa je tako i sada. Za doček Nove 2023. godine u gradu Vukovaru, uz Bosutske bećare nastupati će Mladen Grdović koji će svakako otpjevati nekoliko bezvremenskih hitova Mate Miše Kovača te ćemo mu na taj način zajednički iz Vukovara poželjeti brz oporavak. 

Program će započeti nastupom Bosutskih bećara u 22 sata, a u 23 sata pridružit će nam se Mladen Grdović koji će Vukovarce i sve posjetitelje uvesti u novu godinu.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!