Lifestyle / Ostalo

danas kuha ivan

Svaki peti Hrvat gledao što će skuhati Božidar u 'Večeri za 5 na selu'!

Svaki peti Hrvat  gledao što će skuhati Božidar u 'Večeri za 5 na selu'!

U ukupnoj populaciji, pak, format je pratilo u prosjeku pola milijuna gledatelja

U srijedu navečer, 28. prosinca, obitelji u Hrvatskoj zanimalo je samo jedno - kako izgledaju blagdani kod Božidara Miodragovića, koja će jela pripremiti gostima te hoće li se ocjenjivati domaćinov jelovnik ili karakter!

Naime, 'Večeru za 5 na selu' u terminu od 20.15 sati u ciljnoj skupini od 18 do 49 godina pratilo je 29,1% gledatelja dok je prvi konkurent imao 18,8 posto, čineći format gledanijim za čak 54 posto.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U ukupnoj populaciji, pak, format je pratilo u prosjeku pola milijuna gledatelja dok je trenutak u kojem su se doznale ocjene za Božidarovu večeru pratilo gotovo 600 tisuća gledatelja! 'Večera za 5 na selu' pobjednik je termina emitiranja od 20.15 sati - kako u ciljnoj skupini, tako i u ukupnoj populaciji!

Danas će u 'Večeri za 5 na selu' domaćin biti najpoznatiji pijanist serijala - Ivan Škreblin, koji će zahtjevne goste dočekati u vikendici u Zlatar Bistrici i predstaviti im svoja blagdanska jela. „Ako moj Ivek ovo napravi kako treba, dat ću mu deset, a ako ne napravi dobro - dobit će za uho“, u šali je rekao Božidar, a domaćin otkrio: „Jako sam si težak zadak zadao, pravim puricu s mlincima!“

Hoće li simpatični Ivan pogoditi ukus kritičnih gostiju koji ne znaju za ocjenu veću od šestice - ne propustite pogledati u novoj epizodi najboljeg kulinarskog showa 'Večera za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u. 


Izdvojeno

Reci što misliš!