Lifestyle / Ostalo

sprema se i repriza dočeka

Ninina čarobna Shhhuma: Najveći slavonski Doček Nove godine u podne

Ninina čarobna Shhhuma: Najveći slavonski Doček Nove godine u podne
PR

Pripremili su bogat i raznovrstan program za sve uzraste

Najveći slavonski Doček Nove godine u podne očekuje sve mlade duhom u Nininoj čarobnoj Shhhumi (Velika) 31. prosinca 2022. godine, a bogati program počinje u 10 sati dolaskom Djeda Božićnjaka u kočiji prepunoj poklona.

Za dobar štimung i plesni ritam pobrinut će se poznata grupa Feminem u sastavu Neda Parmać, Nika Antolos i Pamela Ramljak te Libreto band iz Požege. Podnevno odbrojavanje uveličat će puštanje tisuće šarenih balona dobrih želja u nebo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Veličanstvenu plesnu pozornicu u Velikoj, podno Papuka, preplavit će opojni mirisi domaćih specijaliteta koje pripremu lokalni OPG-ovi na više od 20-tak novogodišnjih kućica. Uživat će se u kobasicama i šunki od crne svinje, sarmi u lepinji, slavonskom čobancu, kuhanoj rakiji, vinima lokalnih vinara, craft pivu i dr.

Najmlađi će, uz druženje s Djedom Božićnjakom i podjeli poklona, uživati i na klizalištu uz svoje omiljene plišane maskote te posebno prilagođenoj gastro ponudi. Cijela Ninina čarobna Shhhuma tijekom praznika naprosto postaje bajkovita pozornica za velike i male.

Mega atraktivna repriza nove godine

Svi željni dobre novogodišnje reprize neće se razočarati jer ih 1. siječnja od 17 sati očekuje interesantan program uz nastup tamburaškog sastava Merak, a najmlađi će se zabavljati i uz Djeda Božićnjaka te plišane maskote u posebno dediciranoj zabavnoj zoni.

Posebno u Nininoj čarobnoj Shhhumi pobrinuli se za dobro praznično raspoloženje i dobar after koji traje sve do 6. siječnja 2023. godine. Koncert grupe Opća opasnost na rasporedu je 2. siječnja, a večer sevdaha uz Hanku Paldum 3. siječnja. U srijedu, 4. siječnja nastupit će tamburaški sastav Bisernica, a 5. siječnja Dominik&Co band. Grand finale mega atraktivne reprize nove godine na rasporedu je u petak, 6. siječnja uz Slavonia band i dječji disko na ledu


Izdvojeno

Reci što misliš!