Lifestyle / Ostalo

zimska sniženja

Sezonska sniženja preplavila Portanovu

Sezonska sniženja preplavila Portanovu

31. prosinca Portanova radi do 17 sati, a 1. i 6. siječnja trgovine u Portanovi ne rade

Znamo da ne moramo podsjećati, ali još samo dva dana preostalo je do najluđe noći u godini. Bilo da ćete dočekati 2023. godinu u nekom izlasku ili ste se odlučili na doček u krugu svoje obitelji – za ovaj dan treba se dobro pripremiti.  A ako ste među onima koji sve obavljaju u zadnji tren, ne brinite se, još stignete u Portanovi obaviti posljednje pripreme.

A kako bi vam u pripremama dodatno pomogli, donosimo vam blagdanski Portanova INside sa prijedlozima novogodišnjih outfita za cijelu obitelj. On je zasjao u šljokičastom odijelu, dok će ona odjenuti malu crnu baršunastu haljinu uz dodatak šljokica na modnim detaljima - torbici, cipelama i nakitu. Cijeli članak i detalje outfita pronađite OVDJE, ili jednostavno pogledajte video izdanje.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A shopping će biti još ljepši kada znate da su zimska sezonska sniženja u Portanovi započela prije par dana! Iskoristite priliku dok je izbor još velik i po povoljnim cijenama uhvatite sve must have komade koje ste dugo priželjkivali. Ako to nećete učiniti danas, svakako isplanirajte skori posjet svom omiljenom centru i istražite velike popuste omiljenih brendova.

A kao da sezonska sniženja nisu sama po sebi dovoljna, prva Portastična srijeda u novoj 2023. godini na rasporedu je već sljedećeg tjedna - 4. siječnja! Pratite društvene mreže Portanove kako bi prvi saznali koji vas to Portastični popusti očekuju! 

I ne zaboravite na radno vrijeme Portanove! U subotu, 31. prosinca trgovine u Portanovi radit će samo do 17 sati, a 1. i 6. siječnja trgovine u Portanovi neće raditi. Iznimka je 2. kat, popularno zvani kat zabave, a na kakvo su se oni radno vrijeme odlučili informirajte se na www.portanova.hr. 


Izdvojeno

Reci što misliš!