Lifestyle / Ostalo

Policijski Ju-jitsu klub Bushido

Novoosnovani osječki policijski klub održao prvi seminar borilačkih vještina

Novoosnovani osječki policijski klub održao prvi seminar borilačkih vještina
PR

Naglasak seminara u trajanju oko dva sata bio je usmjeren na potrebe policijskih službenika na terenu u kome su uvježbavali tehnike Japanske Ju-jitse i Aikida s metodama privođenja, samoobrane, prisile, kontrole i bacanje napadača

Novoosnovani klub u Osijeku "Policijski Ju-jitsu klub Bushido" jučer je, 27. prosinca održao prvi seminar borilačkih vještina uz potporu PU OBŽ u policijskoj Upravi Osječko-baranjske za pripadnike policijskih službenika više rodova.

Naglasak seminara u trajanju oko dva sata bio je usmjeren na potrebe policijskih službenika na terenu u kome su uvježbavali tehnike Japanske Ju-jitse i Aikida s metodama privođenja, samoobrane, prisile, kontrole i bacanje napadača.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Seminar je vodio Željko Dalić (četvrti dan Ju-jitse), predstavnik World Ju-jitsu Federacije za Hrvatsku i BiH, Alen Zita (treći dan Aikikai), trener Aikida Hrvatske Olimpijske Akademije i član Hrvatskog Aikido Saveza, te kao specijalni gost bio je Shihan Yavor Dyankov (sedmi dan Ju-jitse iz Bugarske), dopredsjednik World Ju-jitse Federacije i stručnjak za vojno-policijske tehnike.

Vrlo brzo donijet će se odluka o rasporedu termina za redovito treniranje pod vodstvom kluba: Goran Milković - predsjednik, Krunoslav Drenjančević - dopredsjednik i mag. kinez., tajnik i trener - Alen Zita i trener Željko Dalić.


Izdvojeno

Reci što misliš!