Lifestyle / Ostalo

uskoro i sniženja

Posljednje pripreme za Božić obavite u Portanovi

Posljednje pripreme za Božić obavite u Portanovi

24. prosinca Portanova radi do 17 sati, a 25. i 26. prosinca trgovine u Portanovi ne rade

Nakon što je prošli tjedan uspješno završen Facebook nagradni natječaj u kojem je jedna dama osvojila poklon paket proizvoda koji će ju savršeno pripremiti za nadolazeće blagdane budući su ju darivali Pandora, Simple frizerski salon, Dona Fashion Store, Sunos studio i Chix Threading Bar ovaj tjedan je startao novi nagradi natječaj: BLAGDANSKI NAGRADNI NAJTEČAJ ZA NJEGA. Ovaj puta u igri je poklon paket proizvoda koji uključuje: Jeordies poklon bon u vrijednosti 400 kn, Simple frizerski salon poklon bon u vrijednosti 200 kn i poklon bon u vrijednti 300 kn za igru u Luckia Casinu, a osvojit će ga jedan sretni dobitnik. Pratite društvene mreže Portanove i sretno momci!

Još malo vremena ostalo je i za sudjelovanje u akciji u kojoj Portanova pomaže SOS Dječjem selu Ladimirevci. Djeca i njihove zamjenske mame su dostavile popis svakodnvenih potrepština koje im trebaju, a na vama je a odaberete jedan, kupite i ostavite na za to predviđeno mjesto. To može biti gel za tuširanje, zubna pasta, sapun, pelene, sredstavo za čišćenje, bilježnica, pernica, vodene bojice... želje su doista skromne. Portanova će potom sve prikupljeno, kao i izdašne poklon bonove trgovina ovog centra dostaviti u SOS Dječje selo Ladimirevci... a sve kako bi razveselili djecu koja su se tamo, ne svojom krivnjom, zatekla. Za svaku donaciju – uzet ćete jedan ukras i postaviti na veliki bor koji se nalazi u prizemlju centra. Što više donacija, to više ukrasa, to ljepši bor i sretnija lica namlađih iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Neka dobra djela budu ukras ovih blagdana!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Blagdani su pred vratima, a iako je većina shopping već obavila, uvijek ostane nešto što smo zaboravili kupiti. Ne brinite, još stignete do Portanove obaviti sve posljednje pripreme. U subotu, na Badnjak 24. prosinca trgovine u Portanovi radit će do 17 sati, a za Božić 25. i na blagdan Sv. Stjepana, 26. prosinca Portanova neće raditi. Drugi kat Portanove, takozvani kat zabave radit će po prilagođenom radnom vremenu, a sve detalje pronađite na www.portanova.hr.

Ali sezona odličnog shoppinga ne završava s blagdanima. Dapače, ona tek počinje i to već od 27. prosinca kada će svaka kuna vrijediti više jer s tim danom i službeno započinju zimska sezonska sniženja! Iako je većina trgovina ove godine požurila sa sniženjima i počela spuštati cijene još u predblagdanskom razdoblju, veselimo se vidjeti što nam donosi i službena sezona velikih popusta.

I da… Portoš Božićnjak je sve do 23. prosinca od 17 do 19 sati u Portanovi kako bi slušao vaše želje, fotkao se s vama i postao dio vaših najljepših uspomena. 

Vidimo se u Portanovi!


Izdvojeno

Reci što misliš!