Lifestyle / Ostalo

ho-ho-ho

Portoš se prerušio u Djeda Božićnjaka, a vama će možda ovaj vikend i platiti račun u Portanovi

Portoš se prerušio u Djeda Božićnjaka, a vama će možda ovaj vikend i platiti račun u Portanovi

U vrijeme darivanja Portanova je opet široke ruke

Ho ho ho... nije šala! Portoš se ove godine prerušio u Djeda Božićnjaka... i odlično mu stoji! Svakoga dana sve do 23. prosinca, od 17 do 19 sati druži se s dječicom, fotografira, i... šuška bombončićima!

A specijalno ovaj vikend ima još jednu misiju – BESPLATNIM SHOPPINGOM nagraditi što više posjetitelja u Portanovi. Jer ipak je ovo vrijeme darivanja... Kako je to već znao raditi, naoružao se poklon bonovima trgovina u Portanovi i metodom slučajnog odabira dijelit će ih prisutnim posjetiteljima! Poklon bonove osigurali su mu Portanova i Argentum, Dona Fashion Store, Forica, Jeordie's, Luckia Casino, Chix Threading Bar, Simple frizerski salon, Sunos studio i Top Shop. Vaše je samo zateći se u Portanovi ovaj vikend - na pravom mjestu i u pravom trenutku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ali tu nije kraj darivanju! Ovaj tjedan imate priliku sudjelovati u bogatom Facebook nagradnom natječaju Portanove: BLAGDANSKI NAGRADNI NAJTEČAJ ZA NJU. Dame su u prilici osvojiti poklon paket proizvoda i usluga u vrijednosti čak 1.700 kn koji će ih savršeno pripremiti za nadolazeće blagdane! Snage su s Portnovom udružili Pandora, Simple frizerski salon, Dona Fashion Store, Sunos studio i Chix Threading Bar i jednu posjetiteljicu nagradit će ovim luksuznim paketom.

Ali to nije sve... Od ponedjeljka pratite društvene mreže Portanove jer starta novi nagradni natječaj: BLAGDANSKI NAGRADNI NAJTEČAJ ZA NJEGA. Ovaj puta u igri je poklon paket proizvoda koji uključuje: Jeordies poklon bon u vrijednosti 400 kn, Simple frizerski salon poklon bon u vrijednosti 200 kn i poklon bon u vrijednti 300 kn za igru u Luckia Casinu, a osvojit će ga jedan sretni dobitnik. Sretno momci!

Podsjećamo vas ovom prilikom i na hvale vrijednu akciju koju je Portanova pokrenula ovoga Adventa, a riječ je o zajedničkoj akciji Portanove, trgovaca u Portanovi i vas posjetitelja i kupaca ovog centra. Zajedno svi skupa pomažemo SOS Dječjem selu Ladimirevci... i to na način koji si baš svatko od nas može priuštiti! Djeca i njihove zamjenske mame su dostavile popis svakodnvenih potrepština koje im trebaju, a na vama je a odaberete jedan, kupite i ostavite na za to predviđeno mjesto. To može biti gel za tuširanje, zubna pasta, sapun, pelene, sredstavo za čišćenje, bilježnica, pernica, vodene bojice... želje su doista skromne. Portanova će potom sve prikupljeno, kao i izdašne poklon bonove trgovina ovog centra dostaviti u SOS Dječje selo Ladimirevci... a sve kako bi razveselili djecu koja su se tamo, ne svojom krivnjom, zatekla. Kao što mnogi već znaju, SOS Dječje selo društveno je iznimno važna organizacija koja za zadaću ima vratiti ravnotežu u živote napuštene, osiromašene te duhovno i tjelesno traumatizirane djece. Pomažu djeci i mladima u potrebi koji iz različitih razloga više nemaju mogućnost živjeti sa svojim obiteljima kao i djeci i mladima kojima prijeti gubitak roditeljske skrbi. A ovo je samo jedan mali doprinos kako bi im djetinjstvo prošlo što ljepše.

Za svaku donaciju – uzet ćete jedan ukras i postaviti na veliki bor koji se nalazi u prizemlju centra. Što više donacija, to više ukrasa, to ljepši bor i sretnija lica namlađih iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci. Neka dobra djela budu ukras ovih blagdana!

A još jedna prilika za nekome uljepšati blagdane stiže u subotu, 17. prosinca. Na redu je još jedna u nizu redovnih akcija Dobrovoljnog darivanja krvi u Portanovi. Djelatnici Gradskog društva Crvenog križa Osijek i Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu KBC-a Osijek i ove vas subote čekaju u prizemlju TC Portanova, u lokalu nasuprot Hrvatske pošte. Daruj krv - spasi život! 


Izdvojeno

Reci što misliš!