Lifestyle / Ostalo

popularna serija

U Osijeku započelo snimanje druge sezone "Šutnje"

U Osijeku započelo snimanje druge sezone
Dalibor Matanić/Facebook

Druga sezona „Šutnje“ bavi se svime onime što poduzimamo kako bismo preživjeli i poduzimanjem onoga što moramo kako bismo imali kontrolu nad svojim životom

U Osijeku je jučer započelo snimanje druge sezone HRT-ove dramske serije "Šutnja". Scenarije za novih šest epizoda ove kriminalističke serije prema motivima preuzetim iz romana pisca i novinara Drage Hedla potpisuje Marjan Alčevski, fotografiju Danko Vučinović, scenografiju Ivo Knezović, a režiju Dalibor Matanić.

Glumačkoj ekipi iz prve sezone koju predvode Kseniia Myshina, Sandra Lončarić, Darko Milas, Leon Lučev, Godan Bogdan, Tihana Lazović, Mijo Jurišić, pridružili su se Branka Katić, Anđelka Prpić, Iva Jerković, Iryne Verenich-Ostrovska i mnogi drugi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Druga sezona serije bavi se svime onime što poduzimamo kako bismo preživjeli i poduzimanjem onoga što moramo kako bismo imali kontrolu nad svojim životom.

Producenti serije su Miodrag Sila i Nebojša Taraba iz Drugog plana, a urednica serije za HRT je Jasmina Božinovska Živalj.

"Iako nas je rat u Ukrajini natjerao na određene izmjene i prilagođavanje scenarija stvarnosti, iznimno smo sretni da nastavljamo pričati našu priču. „Šutnja“ se vraća još napetija nego u prvoj sezoni i nadamo se da će gledatelji u Hrvatskoj ali i brojnim europskim zemljama, SAD-u, Australiji...gdje je prva sezona do sada plasirana, biti zadovoljni. ", rekao je Taraba, prenosi Večernji.

Prva sezona serije, odlično prihvaćena kako od publike, tako i od kritike, premijeru je imala na HTV-u, zatim na ukrajinskom Oll.TV-u, a premijera na ARTE/ZDF zakazana je za veljaču 2023.  Serija „Šutnja“ inače je do sada emitirana i na streaming platformi HBO Europe, a gledatelji HTV-a prvu sezonu mogu pogledati na HRTi. Premijerno emitiranje druge sezone ove intrigantne serije predviđeno je za jesen 2023. na Prvom programu HTV-a.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!