Lifestyle / Ostalo

Popularni festival

Vraća se Ferragosto Jam, objavili prve izvođače

Vraća se Ferragosto Jam, objavili prve izvođače
Samir Cerić Kovačević

Naime, manifestacija je godinama okupljala brojne glazbene zaljubljenike i izvođače tik do Orahovačkog jezera, a s obzirom na tužnu posebnost ovog najavljenog izdanja, organizatori su okupili svima poznata, ali i novoafirmirana imena

Popularni festival Ferragosto Jam po posljednji će se put održati od 3. do 5. kolovoza 2023. godine. Naime, manifestacija je godinama okupljala brojne glazbene zaljubljenike i izvođače tik do Orahovačkog jezera, a s obzirom na tužnu posebnost ovog najavljenog izdanja, organizatori su okupili svima poznata, ali i novoafirmirana imena.

Prvi su po redu Porto Morto, pozitivno iznenađenje glazbene scene koji godinama zadržavaju tradiciju žanrovske nedefiniranosti. Uz njih, kroz svoj projekt Bad Daughter nastupit će i Dunja Ercegović, potom M.O.R.T. koji nakon tri godine predstavlja svoju novu glazbu te Six Pack, Krankšvester, Fantom, Mašinko, ROLO, ABOP, Hiljson Mandela, Bore Balboa i Chui (svira Berlin).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ulaznice se do kraja godine mogu nabaviti po cijeni od 150 kuna na stranici Entrio.hr, a tijekom ovoga će tjedna biti dodano još nekoliko prodajnih mjesta na kojima će biti dostupne hard copy karte.


Izdvojeno

Reci što misliš!