Lifestyle / Ostalo

Prevezao donaciju

Pero Galić pomogao bolesnom dječaku nakon koncerta u Gradskom vrtu

Pero Galić pomogao bolesnom dječaku nakon koncerta u Gradskom vrtu
PR

Iz Udruge zahvaljuju Peri Galiću i ostalim članovima grupe Opća opasnost, kao i svima koji su sudjelovali u navedenoj hvale vrijednoj akciji te tako nesebično odvojili od sebe da bi imao netko drugi

Frontmen benda Opća opasnost Pero Galić, nakon što je u subotu, 26. studenoga održao koncert u Osijeku povodom 30 godina postojanja grupe, ponudio je pomoć 11-godišnjem dječaku iz Orašja koji boluje od dijabetesa tipa 1.

Naime, pjevač je s bendom prevezao donaciju Udruge Madi, na oduševljenje brojne djece i mladih koji boluju od dijabetesa. Mnogi od njih uključili su se u akciju pomaganja malenom prijatelju koji je, budući da mu HZZO ne može osigurati dijabetička pomagala, već nekoliko puta završio u teškoj i životno opasnoj ketoacidozi.

Opća opasnost u Osijeku Fotogalerija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tako su prikupljena sredstva poput trakica, senzora, lanceta, inzulina, etilnog alkohola, alkoholnih blazinica, dekstroza i Miao miao uređaja. Potrebno je spomenuti i slikovnicu „Šećer” koju je dječaku poklonila Hana Petra Mrčela.

Iz Udruge zahvaljuju Peri Galiću i ostalim članovima grupe Opća opasnost, kao i svima koji su sudjelovali u navedenoj hvale vrijednoj akciji te tako nesebično odvojili od sebe da bi imao netko drugi.

„I kao što kaže pjesma Opće Opasnosti Ratnik ili patnik, idemo dalje u nove borbe, u nove pobjede. Dijabetes ne smije upravljati našim životima, mi upravljamo dijabetesom”, zaključuju iz Udruge.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!