Lifestyle / Ostalo

Za 180 tisuća eura

Englez prodaje ranč u Slavoniji, u paketu dolaze i konji

Englez prodaje ranč u Slavoniji, u paketu dolaze i konji
Index Oglasi

Imanje ima izravni pristup planini Psunj, različitim planinarskim stazama te prirodi s raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom, a na samom je posjedu prisutno preko dvadeset zrelih stabala oraha

U četvrtak, 24. studenoga na internetskoj stranici Index Oglasi osvanuo je oglas u kojemu se prodaje tradicionalni, kameno izgrađeni slavonski ranč s mogućnošću držanja konja. Vlasnik je imanja James Wardell, te ga prodaje po cijeni od 180 tisuća eura. 

U oglasu je navedeno kako se ranč sastoji od mnogo zemlje u jednom komadu, a moguća je i kupovina dodatne zemlje od susjeda. Imanje ima izravni pristup planini Psunj, različitim planinarskim stazama te prirodi s raznovrsnim biljnim i životinjskim svijetom, a na samom je posjedu prisutno preko dvadeset zrelih stabala oraha. Trenutno se na imanju nalazi 10 konja i 13 muznih koza.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osim toga, ranč je vrlo dobro povezan s autocestom preko Okučana. Kuća se sastoji od velike pečenjare, kafića, natkrivene terase s biljarskim stolom i dovoljno prostora u potkrovlju namijenjenog povećanju broja spavaćih soba kojih je trenutno sedam. Pitka je voda iz bunara.

Dodatne je informacije moguće potražiti u oglasu.


Izdvojeno

Reci što misliš!