Lifestyle / Ostalo

pobjednik života na vagi

Čapo za RTL.hr nakon pobjede: "Prvo kada se vratim kući, vjerovali ili ne, pokušat ću nabaciti nekoliko kilograma"

Čapo za RTL.hr nakon pobjede:
RTL

Slavonac Josip Čapo pobjednik je šeste sezone showa 'Život na vagi', a sada je u ekskluzivnom razgovoru za RTL.hr otkrio kako se osjeća, na što će potrošiti novčanu nagradu, ali i hoće li žena sada biti ljubomornija s obzirom na to da nakon showa može prošetati i modnom pistom

Mjeseci strogog režima, napornih treninga, inspirativnih priča, hrabrih natjecatelja željnih promjena, željnih pobjede, željnih boljeg života napokon su sklopljeni u jednu cjelinu!

Šesta sezona omiljenog showa 'Život na vagi' došla je do svog vrhunca, a na vrhu, kao i uvijek, ima mjesta samo za jednog! Vrijedna novčana nagrada i titula pobjednika ovaj put otišla je u ruke simpatičnog Slavonca Josipa Čape koji je od prvog ciklusa pokazao kako riječ ''ne'' za njega ne postoji! Put do pobjede nije bio lak, ali cilj je bio i više nego jasan - pobijediti samog sebe!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na prvom vaganju Josip je imao čak 172 kilograma, a u velikom finalu pokazao je da je ne samo da je najbolji natjecatelj u ovoj sezoni već da je ostvario jedan od najboljih rezultata u svih šest sezona omiljenog showa! U finalu je prošetao poput pravog manekena, na finalnom vaganju pao je ispod 100 kilograma i skinuo čak 45.5 posto tjelesne mase!

"Ne znam s čime bih uopće usporedio ovaj osjećaj, jedino mi pada napamet vjenčanje. Jesam li očekivao? Bit ću iskren, na pola puta ovog mukotrpnog procesa shvatio sam da ja to mogu osvojiti. Nisam odustajao, dao sam sve od sebe i evo – tu sam gdje jesam! Supruga neće biti ljubomorna ako mi sada djevojke budu više prilazile, znam se paziti jer poštujem i volim svoju partnericu'', rekao nam je Čapo pa otkrio na što će potrošiti novčanu nagradu, ali i koji su mu planovi nakon što se vrati u svoje selo Feričance.

bori se za 150 tisuća kuna Slavonac Josip u finalu 'Života na vagi', dosad izgubio 57,7 kilograma

''Prvo kada se vratim kući, vjerovali ili ne, pokušat ću nabaciti nekoliko kilograma, poraditi na mišićima... Imam planova oko adrenalinskog parka, želim napraviti i kušaonu za domaće proizvode koje proizvodimo u našem OPG-u. No pričat ću o tome detaljnije kada za to dođe vrijeme. I, naravno, novčana nagrada će mi pomoći da neke svoje planove i ostvarim'', rekao nam je pobjednik šeste sezone 'Života na vagi'.

U trenutku kada je s Borisom, Larom i Rokom na velikoj pozornici čekao proglašenje pobjednika, Josip je razmišljao o jednoj osobi - o osobi koja bi danas, da je među živima, bila najponosnija! Svoju pobjedu posvetio je pokojnom djedu koji mu je kroz život bio poput zvijezde vodilje!

''Kada sam čuo svoje ime, pomislio sam na svog djeda. On je sa mnom uvijek, sjetim ga se svakodnevno… Bio je jako mudar čovjek i naučio me puno toga u životu'', rekao je Josip pa za kraj otkrio je li mu žao što nije uspio skinuti rekord koji je prije tri godine postavio pobjednik treće sezone 'Života na vagi', hvalevrijedan Alen Abramović.

''Sebi postavim neki cilj i to želim ostvariti! Jedan od ciljeva koje sam postavio je gubitak tjelesne mase koju je ostvario pobjednik treće sezone showa 'Život na vagi', Alen Abramović. Želio sam ga skinuti, digao je visoko letvicu, nažalost, nisam uspio'', rekao je Josip za kraj.


Izdvojeno

Reci što misliš!