Lifestyle / Ostalo

vidimo se u portanovi

Portanova sutra radi, a sljedeći tjedan čeka vas Black Friday

Portanova sutra radi, a sljedeći tjedan čeka vas Black Friday
Dubravka Petrić/PIXSELL

A uz shopping, kako nas je na to već navikla Portanova – uvijek ide i zabava

Portanova se naveliko priprema za blagdane. Šetnjom po Portanovi primijetili smo da je ukrašavanje centra u tijeku, dapače, osjetili smo pravi božićni ugođaj. Ali to i nije tako neobično, budući da za koji dan kreće Advent. Samo nas je ova topla jesen malo zavarala pa nam je sve stiglo nekako iznenada.

Ali nemojte dopustiti da i vi budete zavarani... nego sa pripremama za blagdane i sa kupovinom darova krenite na vrijeme. Mi predlažemo već ovaj vikend! Tim više što će u petak 18. studenog u Portanovi trgovine raditi prema redovnom radnom vremenu

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A prvi sljedeći termin za najbolji shopping u Portanovi stiže već sljedeći tjedan. Dobro znani Black Friday, sad već davnih dana stigao je i u naše krajeve i svake godine dobiva sve više ljubitelja. Možda kod nas popusti ne budu kao oni koje gledamo u Americi, ali da se na taj dan isplati kupovina – oooo, itekako se isplati. Zato pišite u svoje rasporede da ste na Crni petak 25. studenog u Portanovi.A uz shopping, kako nas je na to već navikla Portanova – uvijek ide i zabava! Tako će u nedjelju 20. studenog u Portanovi ponovno gostovati Dječje kazalište Branka Mihaljevića sa novom predstavom – Jednozubi gusar. Priča je to koja će djecu zabaviti, nasmijati ali i na zanimljiv način podsjetiti na važnost osobne higijene! Vidimo se u nedjelju u 11 sati na 1. katu Portanove.


Izdvojeno

Reci što misliš!