Lifestyle / Ostalo

zavidno umijeće

Solist osječkog HNK nastupio u Supertalentu, Martina se pitala što uopće radi na tom mjestu

Solist osječkog HNK nastupio u Supertalentu, Martina se pitala što uopće radi na tom mjestu
Nova TV

Matija je pokazao zavidno znanje ne samo opernog već i pop pjevanja

S osmom epizodom završio je audicijski dio devete sezone Supertalenta, a gledatelji su osim deset posljednjih audicijskih nastupa imali prilike vidjeti i kako je tekao dogovor žirija oko odabira kandidata koji će se pojaviti u polufinalnom dijelu showa koji počinje već iduće nedjelje!

Baš kao i u prošlim sezonama, njihova odluka ni ovoga puta nije bila nimalo lagana, a u nadolazećim emisijama doznat ćemo koji kandidati, uz dobitnike zlatnih gumbova, nastavljaju svoje putovanje prema tituli novog supertalenta.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U osmoj epizodi veličanstvenom izvedbom pjesme 'Nessun Dorma' u originalnom tonalitetu veliko oduševljenje publike i žirija izazvao je član osječkog HNK Matija Predojević Petrić koji se u Supertalent odlučio prijaviti kako bi se predstavio široj publici.

sjajna izvedba Sara iz Osijeka oduševila autorskom pjesmom i sramežljivošću žiri Supertalenta

"Zašto si došao tu, zašto Supertalent?" pitala ga je Martina koja Mateja pozna kao člana osječkog HNK.

Budući da osim opere voli izvoditi i brojne druge žanrove, članove žirija počastio je i refrenom pjesme Zdravka Čolića 'Što ti dadoh', a s četiri prolazna glasa osvojio je prolaz u idući krug.

„Ja vam mogu reći kao slušatelj da vam se apsolutno divim. Ne znam odakle to izvlačite. U jednom trenu sam se pribojala da ćete se raspuknuti kako ste se napregnuli. Ozbiljno ne znam odakle to izvlačite, ali mislim da ste izvukli svaki ton koji ste poželjeli. Divim se snazi vokala i tehnici“, poručila je impresionirana Maja.


Izdvojeno

Reci što misliš!