Lifestyle / Ostalo

izložba mačaka

Dlakave krasotice u subotu u Portanovi

Dlakave krasotice u subotu u Portanovi

U organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske možete pogledati neke od najtrofejnijih pasminskih mačaka Europe

Ljudima su terapija, o njima se snimaju mjuzikli, a njihova graciozna ljepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim… Riječ je naravno - o MAČKAMA! Revijalnu izložbu mačaka u Portanovi posjetite 12. studenog od 10 do 18 sati na 1. katu TC Portanova u prostoru do caffe bara Dah i uživajte u pogledu na mnoštvo predivnih vrsta mačaka!

U organizaciji Saveza felinoloških društava Hrvatske možete pogledati neke od najtrofejnijih pasminskih mačaka Europe, kao i mnogo atraktivnih pasmina koje nemate običaj vidjeti svaki dan. Na izložbi će biti prikazano devet pasmina: Perzijska, Britanska dugodlaka mačka, Sveta Birma, Sfinks, Neva Masquerada i Ragdoll, te trenutno najpopularnije pasmine u europskoj, ali i hrvatskoj felinologiji, Maine Coon, Bengalska mačka te Britanska kratkodlaka mačka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Izdvajamo Kratkodlaki britanski mačak Tiger koji će sudjelovati na reviji nosi laskavu titulu najtrofejnije mačke u povijesti domaće felinologij i pripadnici asmine koja uvijek pobudi pažnju posjetitelja na izložbama,a to je bezdlaka mačka pasmine Sfinks. Cijena ulaznice za odrasle bit će 20 kuna, a za djecu, umirovljenike i invalide 10 kuna.

Također u 12. studenog s početkom u 10 sati u Portanovi će se obilježiti i Svjetski dan oboljelih od šećerne bolesti. U organizaciji Društva za zaštitu od dijabetesa iz Osijeka za posjetitelje će se održati besplatno vađenje i mjerenje šećera u krvi, mjerenje krvnog tlaka, te savjetovanje. Suorganizatori ove akcije su KBC Osijek - Zavod za endokrinologiju i bolesti metabolizma, Dom zdravlja Osijek, Studenti Medicinskog fakulteta Osijek i Medicinska škola Osijek. 


Izdvojeno

Reci što misliš!