Lifestyle / Ostalo

Pravi sretnici

Slavonski umirovljenici osvojili 1,7 milijuna kuna na jackpotu: „Cijeli smo život pomagali drugima”

Slavonski umirovljenici osvojili 1,7 milijuna kuna na jackpotu: „Cijeli smo život pomagali drugima”
Marko Lukunić/PIXSELL

I gospodin i gospođa su u mirovini te igraju isključivo iz zabave. Dobitku se nisu nadali

Umirovljenici iz Slavonskog Broda stigli su početkom ovog tjedna na blagajnu Hrvatske lutrije kako bi preuzeli dobitak petice od 1.707.118,43 kn osvojen u igri Eurojackpot, prenosi Net.hr.

"Moram platiti noćenje ako ćeš nastaviti toliko pričati", rekao je muškarac, koji za dobitak treba zahvaliti svojoj supruzi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Da mene nije svrbio lijevi dlan, mi danas ne bismo bili ovdje. Nismo praznovjerni, ali dan prije nego je suprug otišao uplatiti za novo kolo, a usput i provjeriti ima li štogod na starom listiću, rekla sam mu da me baš zasvrbio lijevi dlan. Nisam mislila niti se nadala dobitku, no rekla sam mu da ne zaboravi uplatiti novi listić. Kad se vratio, na vratima je samo izustio - gataro jedna", rekla je supruga.

I gospodin i gospođa su u mirovini te igraju isključivo iz zabave. Dobitku se nisu nadali.

"Do sada smo sve u životu zaradili našim rukama i nikada ne očekujemo da će nam nešto pasti s neba. No, ovo smatramo svojevrsnom nagradom - cijeli smo život pomagali drugima jer što meni znači imati, kad ih toliko puno nema", rekao je suprug te dodao kako će anonimne donacije ostaviti domovima za djecu i drugim potrebitim institucijama.

"Stavim nešto u kuvertu i gurnem pod vrata, ne moraju znati od koga je. Bitno je da je od srca", otkrio je te dodao kako je uvijek igrao na iste brojeve.

"Evo, pogledajte. To su naši brojevi i njih ne mijenjam, a uvijek odigram jednu kombinaciju i pretplatu na dva kola", rekao je.

Imali su i poruku za buduće igrače: "Sreća je biti zdrav i imati dobre ljude oko sebe, to je jedino važno".


Izdvojeno

Reci što misliš!