Lifestyle / Ostalo

večera za 5 na selu

Ivica nije oduševio goste, ali je prešao u vodstvo: ''Više zna pričati o ženama nego kuhati''

Ivica nije oduševio goste, ali je prešao u vodstvo: ''Više zna pričati o ženama nego kuhati''
RTL

Sinoćnji domaćin u 'Večeri za 5 na selu' iz Đakova i okolice bio je građevinski tehničar Ivica, kojega gledatelji pamte kada je u 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu' tražio srodnu dušu

Kandidate je ugostio u najdužoj ulici u Hrvatskoj koja se nalazi u mjestu Strizivojna, a poslužio je predjelo naziva Razigrana mašta, glavno jelo Teletina na Ivičin način i desert Ljubavni afrodizijak. Predjelo je Maricu podsjetilo na lovački kruh, svima je bilo malo previše žestoko, baš kao i teletina za glavno jelo, dok desert nikoga nije oduševio, ali je

Ivica ipak osvojio bod više od Marice i zasjeo na prvo mjesto.

Image

 

Kad su gosti stigli, Ivici se prva predstavila nova kandidatkinja Snježana, koja je zamijenila Davora jer se on razbolio i nije mogao nastaviti natjecanje. Svi su komentirali kako je domaćin bio previše uzbuđen i nervozan, a on im je ponudio viski s medom i višnjevac. „Više bih voljela da je bilo domaće rakije šljivovice, ali prošao je i višnjevac“, rekla je Marica dok se Josipu baš svidjelo što nije bio uobičajen aperitiv. „Viski mi je baš odgovarao, popio sam čak dva!“ rekao je.

 

Ivica je prvo poslužio kruh sa šunkom, povrćem i sirom i rekao gostima da je recept našao na internetu. „Preferiram svoju domaću kuhinju, tradicionalno nešto“, komentirala je Marica kojoj je predjelo ipak bilo dobro kad ga je kušala. „Malo mi je prežestoko“, rekao je Igor i dodao da je okus ublažio kiselim karfiolom iako nije ljubitelj tog povrća. Josipu je predjelo bilo dosta slano, pikantno, ali njemu ukusno.

 

Za glavno jelo Ivica je poslužio rolanu teletinu s krumpirom i povrćem, a svi su komentirali da dobro izgleda. „Meso mi je bilo u redu, a u krumpiru i mrkvi bilo je nešto više soli“, rekla je Snježana, a Igoru je bilo fino iako možda previše začinjeno. „Meso je bilo mekano, ukusno, eventualno je prilog bio previše začinjen“, zaključio je Josip.

 

Puding s orasima, šlagom i voćem Ivica je poslužio za desert. „Ne obožavam te deserte u čašama i to me šumsko voće nimalo ne privlači“, rekla je Marica, a Josip dodao: „Malo mi se isticala ta prevelika slatkoća meda, nekako mi je desert bio nedorečen. Okus mi nije odgovarao.“ Igor je komentirao da je bilo jestivo, a Snježani solidno.

Stigli su i tamburaši i svi su zapjevali, a potom su ocijenili domaćina. Snježana je dala devetku jer joj je sve bilo super osim mesa koje je bilo žilavo, Josip i Igor dali su po osmicu zato što im je sve bilo previše začinjeno, a i desert je mogao biti bolji, a najkritičnija je bila Marica koja je dala sedmicu i rekla: „Nije mi neki kuhar. Više zna pričati o ženama nego kuhati.“

 

Večeras kuha Josip, a hoće li on pogoditi ukuse gostiju - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu' od 20.15 sati na RTL-u.

 


Izdvojeno

Reci što misliš!