Lifestyle / Ostalo

sjajna izvedba

Sara iz Osijeka oduševila autorskom pjesmom i sramežljivošću žiri Supertalenta

Sara iz Osijeka oduševila autorskom pjesmom i sramežljivošću žiri Supertalenta
Nova TV

Sara (16) stigla je iz Osijeka i zaradila četiri DA i prošla u slijedeći krug Supertalenta

Sara kaže da je za glazbu potrebno koristiti obje polutke mozga istovremeno, pa su u tom trenu blokirane negativne misli. Od osme godine svira klavir, ali nikad nije voljela svirati Bacha i Mozarta, već je uvijek voljela izmišljati nešto svoje.

„Glas ti je mjuzikl glas. To je taj američki, što je rekla Martina, i jako možeš dobro ispričati tu priču u ozbiljnim visinama. I to je baš kvaliteta mjuzikla“, istaknuo je Fabijan. „Prekrasna si, presimpatična, nekako se činiš i skromna i normalna. Imaš taj vokal koji bi svi htjeli imati u tvojim godinama. Baš onako tinejdžerski ludilo pjevaš, užasno slatko i simpatično. Pritom mislim da jako dobro pjevaš i da bi baš mogla biti nova tinejdžerska zvijezda“, poručila je Maja.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Davoru se sviđa što Sara pati na veseo način i ova pjesma mu je kao najavna ili odjavna špica neke tinejdžerske serije – a to je samo po sebi, kako on kaže, top! Na krilima mjuzikla Sara je u Osijek ponijela četiri prolazna glasa od žirija.

Iako je kreativna, kaže da nije baš samopouzdana pa je tako jednom prilikom pri ispunjavanju prijavnice za Supertalent na zadnjem dijelu odustala. Kasnije ju je prijateljica prijavila umjesto nje. Sara je velika tremašica i uvijek joj se tresu ruke dok se u potpunosti ne udubi u pjesmu i prestane razmišljati.


Izdvojeno

Reci što misliš!